Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Millainen SINÄ olet KÄNNISSÄ? Vastaathan rehellisesti ;)

Vierailija

Kommentit (21)

Yleensä myös paljastan kavereille juttuja, joita myöhemmin hieman kadun. Kontrolli kuitenkin säilyy yleensä sen verran, että mitän tosi arkaluonteista en mene möläyttämään.

Jos jotain läheistäni uhataan, niinkuin juuri viimeksi kävi, menen väliin ja pahimmillaan saan itsekin osani. Näin itseasiassa kävi joku aika sitten ja kyllä harmittaa. Meni ihan pilalle muuten niin hieno ilta ja morkkiskin kestää kauan. Yleisesti olen kuitenkin iloinen ja hauska. Yleensä illat sujuukin kivoissa merkeissä, mutta myös näitä ylilyöntejä on sattunut.

Puhun enemmän,olen suorapuheinen,haluan ottaa kontaktia erilaisiin ihmisiin,puhun vaikeistakin asioista niiden oikeilla nimillä,olen hyväntuulinen.

Missään kovassa kännissä en ole ollut kuin pari kertaa elämässäni ja kauan sitten, mutta muutaman viinilasillisen jälkeen tosiaan oon eka aika hilpeä ja sitten väsy.

Olen kännissä vielä puheliaampi kuin muuten ja vielä flirtimpi kuin muuten. Tutustun helposti uusiin ihmisiin kun menen vaan juttelemaan. Olen aika herkkä myös, mutta en koskaan joudu tappeluun enkä enää myöskään itke helposti, nuorempana kyllä. Olen joskus aika äkkipikainen käänteissäni (paljon enemmän kännissä kuin selvinpäin) ja jos saan jotain päähäni, kukaan ei enää saa päätäni kääntymään!

koskaan ei omaa rahaa mene, kun haluavat tarjota kaunottarelle. Luuleevat ilmeisesti saavansa jotain...., sitten valomerkin aikaan iskee mieletön panovimma ja tilaan taksin ja " raiskaan" unisen mieheni. Heh :) on jo niin tottunut, et yleensä jo odotteleekin tuloani...siis silloin harvoin kun käyn. 2 kertaa kuluneena vuonna....

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat