Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Espoon Sellossa tänään useita vastasyntyneitä!

Vierailija

Kauppakeskus oli pullollaan porukkaa ja hirveä meteli. Siellä tungoksessa näin monta aivan pientäkin vauvaa, erästä jopa isä roikotti rullaportaissa käsivarrellaan pitäen samalla isoista yhdistelmävaunuista kiinni toisella kädellä. Kyllä sääliksi kävi nämä pikkuiset! Kertokaa minkä ihmeen takia teidän täytyy lähteä shoppailemaan vastasyntyneiden tai ylipäätään muutaman kuukauden ikäisten vauvojen kanssa???? Ettekö todella voi odottaa, että pikku ressukka edes vähän kasvaisi ja saisi vastustuskykyä lisää. Flunssat ja muut taudit tarttuvat todella helposti suurissa väkijoukoissa.T: Kahden (jo isomman) pojan äiti

Sivut

Kommentit (108)

eipä ole asiakkaat valittaneet. Ja ovat taatusti hyvässä hoidossa, ei heidän lapset kuule pääse sairastumaan mun huomaamatta. Mutta jos sulle on tärkeää, että terkkari hyväksyy kaikki sun teot ja tekemättä jättämiset ja ei anna mitään enuvoja sulle, mitä hän on siis opiskellut useamman vuoden, niin voi voi.

Miksi menet neuvolaan??

kuule, jos on noin kamalaa ja hirveää, että toiset lähtevät pienten vauvojen kanssa kaupoille, niin mene sanomaan siitä suoraan äläkä kiukkua ja urputa asiasta täällä!Toiseksi, mitä ihmettä se sulle ensinnäkään kuuluu?

ihan vaan siksi, että miehellä ei ole muulloin vapaata ja yksin kaikkien lasten kanssa en pysty menemään. Monilapsisissa perheissäkin kun on ostettava ainakin syksyllä takkia ja kenkää sun muuta, eikä meillä ainakaan mieheni niitä osaa ostaa, on sen verran vähemmän kokemusta kuin minulla.

Vierailija:

Lainaus:


En ymmärrä miten vastasyntyneelle voisi olla kauhea kokemus jäädä isin kanssa kahdestaan?miksi ei äidin kanssa kahdestaan olo ole kauheaa?Yhtä hyvin ne miehtkin osaavat lapsiaan hoitaa kuin me naisetkin.Tietysti on sellaisiakin miehiä olemassa jotka eivät käytännössä osaa hoitaa lastaan mutta pitääkö tälläisen kanssa niitä lapsia hankkia?
Jos vauva, varsinkin hyvin pieni, on erossa äidistään muutaman minuutin kauemmin, saa lapsi siitä korjaamattomia vaurioita tunne-elämäänsä.

On se hyvä, että sinäkin löysit tänne palstalle!Tulet oppimaan niin paljon uutta lapsista ja heidän hoidostaan.Minäkin olen niin paljon viisaampi.. ;)

Meiltä on sen verran matkaa jäähallille että ei kannata välillä lähteä kotiin " kääntymään" joten siellä on pakko istua. Pukuhuoneessa en viitsi olla koska siellä on myös teini-ikäisiä luistelijoita ja uskon että haluavat vaihtaa rauhassa vaatteensa.

Jäähallin kahviossa on taas nin paljon enemmän meteliä kuin katsomossa etten viitsi sielläkään vauvan kanssa olla. Mutta koko ajanhan se vauva kasvaa ja voi olla että kiinnostuu myös luisteluharrastuksesta isosiskon myötä.

Ja en kyllä ymmärrä miksi vauvan kanssa pitäis linnoittautua 4 seinän sisälle, onhan se vauvankin etu ettei äidillä pää hajoa.

ellei täysin pakko.Noin pienille koti on vielä paras ja turvallisin paikka.Ja vielä noista pöpöjen tartunnoista niin jos joku aivastaa tai niistää nenäänsä niin kahden metrin säteellä tästä räkijästä on pöpöjä leijailemassa ilmassa jolloin mahdollista saada tartunta.Luin tämän asian vasta jokunen viikko sitten netistä,osoitetta en muista mutta luotettavasta tietolähteestä kuitenkin.Toivon mukaan myös muistatte hyvän käsihygienian sillä se on tärkein estämään tartuntoja,joten jos kaupassa kuljettaa pientä vauvaa mukanaan ja hipelöi tavaroita hyllyistä sun muuta niin näistä kosketuspinnoistahan ne pöpöt lähtee myös liikenteeseen ja näin ollen kaupassa ette pääse käsiänne pesemään ja rupeatte vaikka vauvan naamaan koskemaan niin silloin ne tarttuvat kyllä herkästi.

MINÄ MINÄ MINÄ. Kuka kumma pitää pienen lapsen puolta?????????Vanhempien tulee pitää huolta itsestään. En voi uskoa, että se tarkoittaa viikon vanhan kanssa kauppakeskuksessa kiertelyä. Jos näin on, olisi kannattanut miettiä tarkemmin lasten tekoa.Miten olisi vaikka illalla yksin meno kauppakeskukseen tunniksi pariksi? Kävelylenkki? Leffassa tai hierojalla käynti? Ystävän kanssa juttelu? Päivällä vauvan ja muiden lasten kanssa puistossa olo?

Kerron kuitenkin, että esikoisen kanssa mentiin suoraan laitokselta city-markettiin. En edes ajatellut, ettei voisi mennä. Toisen kanssa ajattelin, mutta mentiin kuitenkin. Haettiin yösiteitä ja vauvalle vaippoja ja kotiin ruokaa. Taisin ostaa toisella kertaa imetysliivitkin. Mikään ei olisi ollut ihan pakollinen sen hetken ostos, mutta tulipa mentyä. Kumpikaan lapsi, ovat nyt neljän ja kahden ja puolen vuoden, ei varmaan ole viittä kertaa enempää olleet eläissään kipeinä. Esikoinen syntyi loppuvuodesta ja hänen ollessaan pari viikkoinen lähdimme koko perhe jouluostoksille läheiseen kauppakeskukseen. Hän oli hereilläkin kerran tuon muutaman tunnin aikana, vaipan vaihdoin ja imetin kahvilassa. Totta kai molemmilla kerroilla OLISI vauvat voineet saada ties minkä tartunnan, mutta samoin taudit VOISIVAT tulla kotiin sen ostoksilla käyneen vanhemman mukana. Samoin OLISIMME VOINEET ajaa matkalla kolarin, tai kotimme OLISI VOINUT palaa. En lähtisi joka päivä vastasyntyneen kanssa humputtelemaan, mutten kyllä kolmeksi ensimmäiseksi kuukaudeksi hautautuisi kotiinkaan. En silti arvostele niitä, jotka niin tekevät, mutten niitäkään, jotka eivät niin tee. Ja kun niiden kauppakeskuksissa pyörivien syitä ei kuitenkaan voi tietää. Ehkä se on vain äidin menojalka, joka vipattaa, ehkä joku mahdollisesti painavampikin syy, en tiedä. Se ei kuitenkaan kuulu kenellekään.

Minä vein lapseni markettiin 4 päivän ikäisenä, koska mentiin ostamaan ruokaa. Samoin kävin kaupungilla, kun ikää oli 10 päivää jne. Menin kaupoille, ostoskeskuksiin, työpaikalle jne, kun siltä tuntui. Usein vaan vetelehdin kotona, mutta ainakin kerran viikossa teki hyvää pyöriä pari tuntia jossain. Ja me matkustettiinkin alle vuoden ikäisen kanssa kolmasti ulkomaillakin. Meidän tyttö ainakin nautti jo puolen vuoden iässä tiirailla ihmisiä rattaista. Liika on liikaa, mutta kohtuudella voi tehdä kaikkea.Ja eka flunssa tuli 10 kuukauden iässä ja seuraavaa ei ole vielä kuulunut...! Ikää nyt 1 v. ja 4 kk.

Vei äitini minut suoraan laitokselta silloin suureen Ravattulan Anttilaan Turussa. Hirveä ja kauhea. Mahtoiko silloin näitä kiihkoilijoita olla liikkeellä?

Justiin noin minäkin olen toiminut! Minulla ei ole kyllä kuin 2 lasta, mutta isompi harrastaa taitoluistelua kilparyhmässä joten jäähallilla ollaan USEIN! Ja vauva on ollut siellä mukana 2 viikon vanhasta asti aina kun mies on töissä. Pitäisikö esikoisen lopettaa rakas ja palkitseva harrastus siksi että vauva tulee taloon?

Voi haloo mikä terkkari olet AP!

jos se ei ole sulle tärkeää, että sun lapsesi mahdollinen sairaus (esim aivokasvain, hypotyreoosi, diabetes yms. ) huomataan ajoissa , niin mene sitten vaikka kaupan kassalle haastelemaan lapsesi voinnista, niin saat maalaisjärjen värittämiä neuvoja.

Eihän ne muut asiakkaat yski ja aivastele sinne vaunuihin. Kaikki pöpöt mitä sylivauva saa on vanhemmilta ja muilta häntä käsitteleviltä ihmisiltä. Ei ne pöpöt leiju ostoskeskusten ilmassa ja tartu siitä. Muutenhan jokainen ostoskeskuksessa asioiva saisi tartunnan.Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat