Mitä olette hankkineet tai tehneet aikuisille joululahjaksi?

Vierailija

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

jokaiselle omantyyliset!

isommille sukulaislapsille neuloin säärystimet, kaulaliinat ja lapaset, skeittaajille pipot;-) ja kaukasemmille sukulaisille villasukkia.

Kaikille menee maustekakut, maustesilakkaa ja hilloa, etiketit on lasten käsialaa!

Mies valmistaa viinejä (nam!), kauniit pullot odottaa pullotusta:)

Miehelle ja omalle perheelle valmistan savitöitä, itse maalattuja ja lasitettuja, joita saa kaupasta kalliilla kalliilla hinnalla, muttei itse singneerattuna:)

Vierailija

Miehen äiti keräilee enkelijuttuja ja löysinkin kivat pellavaiset laudeliinat ja laitan samaan pakettiin onkos se nyt sit saunaöljyä ja käsintehdyt mehiläisvahakynttilät.Miehen isälle pitäs vielä jotain keksiä... Ja muutamalle muulle :)

Vierailija

On tehty jotain marinoituja valkosipuleita, kakkuja, koristeltuja pipareita nättiin rasiaan.. tai sit viinipullo tai likööriä..erikoiskahvia tai -teetä..

Vierailija

Aikuisille ollaan silti joulun aikaan useana vuonna tehty jotain pientä kivaa esim. itsetehtyä joulusinappia tai marmeladia nätissä purkissa. Ei ole iso vaiva ja on kiva " muistaminen" .

Vierailija

Kampin keskuksen Suomalaisessa kirjakaupassa oli alekirjoja, joista oli vielä 40% lisäale. Lasten kanssa juuri paketoitiin monta lahjaa!

Vierailija

Aikuisille teen esim. joulusinappia, erilaisia leivonnaisia, kuten kahvikakkuja ja pikkuleipiä, monenlaisia hilloja ja säilykkeitä oman puutarhan tuotteista olen jo tehnyt. Kynttilöitä tehdään koko perheen voimin ja osa annetaan lahjaksi. Amaryllikset ja hyasintit on jo kasvamassa, teen niistä ja keräämistäni luonnonkoristeista kukka-asetelmia jouluviemisiksi. Olen jo ostanut maustekahvia ja -teetä, lautasliinoja, pari kirjaa, saippuoita ja pyyhkeitä. Pentikiltä haen kippoja siskolle, äidille ostan varmaan Kalevala-korun ja anopille Ruskovillan villahousut. Mieheni hankkii lahjat miespuolisille sukulaisille.

Vierailija

Tänä vuonna lapsen päiväkodissa on valokuvaus poikkeuksellisesti jo syksyllä, jos kuvat onnistuu, kummien ja mummujen lahjat on helppo keksiä. Yleensä laitamme jotain pientä aikuisille, lahjakortit paikallisen kylpylän hoito-osastollle ovat aina hyvä vaihtoehto.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat