Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Esikoinen nyt 10kk ja olen harkinnut liinan ostoa, jossa voisi kantaa yli kymmenen kiloisiakin. Mikä olisi sellainen liina ja voiko lapsi nukkua siinä?Edessä on yli kymmenen tunnin lentomatka + junamatka ja aikaeroa 7h.

Eli olisi erittäin hyvä jos lapsi voisi nukkuakin liinassa.

Kommentit (2)

Meillä oli käytössä haikarankehto. Oli kätevä. Pitkistä liinoista valitsin merkin lähinnä kuosin perusteella:) Halusin ei-trikoisen ja mieluisan värin. Suosittelen ostamaan hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta lapsi tottuu olemaan siinä. Hän saattaa aluksi tuntea itsensä " sidotuksi" .

Mukavaa matkaa.

Meillä on Pikku ruun kantoliina (15kg asti) ja ollaan koettu se kelpovälineeksi. Oltiin myös etelän matkalla lapsen ollessa 5kk ja lentokentällä sekä matkakohteessa liina oli tosi tärkeä apuväline. Tälläkin hetkellä käytetään päivittäin liinaa (neiti 1.2v), mutta nukutaan aina rattaissa.Muita hyviä, kantajalle ja kannettavalle mukavia ovat Patapum ja Ergo-kantoreppu, joita ei tarvitse sitoa ja niillä voidaan kantaa 20-30 kiloseksi asti. Olen itekin katellut niitä ja ajatellut ostaa, kun ei tarttis sitoa aina erikseen, kun taapero tahtoo jalotella.Onnea valinnoille ja hyvää matkaa :)Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat