Vierailija

Tilanne se, että perheessä kaksi murrosikäistä ja yksi alle 2v. Murkkujen takia ei voi hoitaa erotiikkapuolta esim. olkkarissa ja pienimmäinen nukkuu samassa sängyssä kuin me, niin ei sielläkään sekstailu onnistu. Tilanne jatkunut jo jonkin aikaa eikä ole tähän saakka hirveesti häirinnyt mutta nyt tuntuu siltä, että jotain tarttis tehdä. Itsellä ei oo oikein edes halua löytää tilaisuuksia rakasteluun kun se vaatii niin paljon vaivaa, mutta näinkään ei tilanne voi jatkua. Vielä ei riitoja tmv. asian tiimoilta ole mutta niitä varmasti tulee jos ei muutosta tule. Olisko ideoita?

P.s. murkut ovat jokatoinen viikonloppu pois mutta eipä aina osu siihen viikonloppuun herkkä hetki.

Kommentit (3)

ja KAIKKI lapset aina kotona. Tästä vinkkelistä tuntuisi todella luksuslomalta, jos olisimme joka toinen viikonloppu vain yhden lapsen kanssa. Se riittäisi meille todellakin upeasti parisuhteen hoitamiseksi.

Kyse ei varsinaisesti ole ajan tai mahdollisuuksien puutteesta. Mies tekee paljon töitä ja mulla pinna kiree kotona olon ja sosiaalisten suhteiden puuttumisen vuoksi. Ei oo hirveesti edes halua nähdä vaivaa parisuhteen eteen mutta pakko asialle olis jotain tehdä ennenkuin huomataan, ettei oo mitään yhteistä. Sillon kun murkut on poissa, meillä on yleensä riitaa; olisko liian suuret odotukset ja paineiden purkautuminen syynä että riidellään eikä osata herkistellä?

mutta minustakin joka toinen viikonloppu yhden lapsen kanssa kuulostaa todella lomalta, kun meilläkin on viisi lasta, joista vanhin teini, AINA kotona. Ehkäpä teidän pitäisi jutella rauhassa asioista, kun teillä on kuitenkin tuohon kahdenkeskiseen aikaan noin usein mahdollisuutta, kun 2-vuotiaanne nukkuu. Ongelma ei ainakaan ole ajan puutteessa, vaan jossain muussa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat