Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (15)

Missä sitä myydään? Onko se kaunis puku? Millainen värivalikoima niissä on? Tämä on minulle ihan uusi haalarimerkki, siksi olisi kiinnostavaa kuulla lisää.

SuperRemut ja Rasavillin condurat ovat osoittautuneet sellaisiksi joilla on noita molempia ominaisuuksia. Peuharitkin alkaa olla hyviä tuonikäisille, mutta eivät pidä yhtä hyvin kosteutta.Kun tyttö oli pienempi, niin tärkeetä oli, että haalari oli lämmin ja piti hyvin vettä. Tällaisia ominaisuuksia on Reimatecissa, Rasavillissa ja Remussa (Remu mielestäni lämpimin näistä).

Tampereella ja Helsingissä ainakin myy Nicky&Nelly, luultavasti siis muuallakin. Normaali hinta ainakin tossa meidän puvussa on 109¿ en tiedä onko nousseet hinnat viime vuodesta. Vastaa siis reimatec+ pukua jossa lähtö kaiketi tuolla 150¿ tienoilla. Kiva puku minusta; kivan mallinen ja paljon heijastimia. Muistaakseni nettiosoite oli www.clairedk.fi Googlella löytyy hakusanalla claire dk

Meillä muksut on nyt 3v ja 4v ja 5v ja ovat päivähoidossa.Syyspuvuissa vannon vain reimatecin nimeen kun on kokonaan teipattu, mutta talvipuvussa riittää usein vain alaosan teippaus ( tosin siinäkin on eroja, jossain on vain peppusauma teipattu eikä lainkaan lahkeiden sivusaumoja ).Talvihaalareista meillä on käytetty reimatec ja remu haalareita. Nyt täksi talveksi ostin ekan rasavil cordura puvun pojalle. Tytöille ihan perusreimatec ja perusremu. Jos tuo cordura puku on nimensä veroinen niin siirrytään sitten kokonaan niihin ensi talvena. Yhtään pukua tosin meillä ei ole kukaan vielä rikki saanut.

Ostin viime viikolla Pipin Caretec haalarin 1 vuotiaalle tytölle. Se on baby mallinen ja oikein helppo pukea päälle. Pitäisi olla myös vedenpitävä. Mielestäni tämä oli mukava vaihtoehto ja vähän erilainen verrattuna Reimateciin, Remuun ym. Hinta oli 75 euroa.

claire dk.n toppapuku, joka on yhtä vedenpitävä kuin reimatec ja lisäksi siinä on corduraa alaosa ja kaikki saumat teipattu. Myyjä kehui ostaessamme että on paljon parempi kuin reimatec, vaikka niitäkin heillä oli kyllä myynnissä. On lisäksi myös halvempi kuin reimatec, eli saa rahoilleen paremmin vastinetta....

minkä ikäisestä lapsesta on kyse ja missä päin Suomea asuu. Usein vaikuttaa myös se, onko lapsi kotihoidossa vai päivähoidossa.

Meillä alle 3-vuotiaalla hyviä kokemuksia Etelä-Suomessa Reimatecistä, mutta nyt 4-vuotiaalle on varattuna jo Rukan rvp-haalari, jonka oletan olevan kestävämpi. Meillä lapsi päiväkodissa.

Ei veden pitävä mutta kosteutta hyvlkivä. saa kuivata kuivauskaapissa. Hyvä päiväkoti puku ja varmasti toimii lapissa.

Kosteussuojapuvuista yli neljävuotiaalle ostaisin vain noita corduravahvikkeisia ainakin pojille.Kosteussuojapuvuista hintalaatusuhde on varmaan paras Remussa jos haluaa kokonaan vedenpitävän ja jos riittää pelkkä alaosan veden kesto niin Jonathan. Molemmista saa myös corduraversiot. Meillä 3v tytöllä nyt Lennen kosteus suojahaalari odottamassa kaapissa siinä myös ainoastaan alaosan vedenpitävää ei cordura. Nuo Lennen mallit ovat vaan mukavan tyttömäisiä. Haalari vaikuttaa muhkealta.Reimatec on ihan hyvä mutta ökykallis. Isommalle ehdottomasti tuo + malli.MEillä on pojilla 4 ja 6 ollut reimatecciä ja Remua tavallisena ja cordura versiona ja nuo cordurapuvut ovat kestäneet kaksi poikaa hyvän näköisinä tavalliset kosteussuojapuvut yhden pojan. Eli vähän kalliimpi hinta ei haittaa kun menee toisellekin vielä ykkös pukuna.Sitten on vielä tietty Lassien puvut joista meillä ei juuri kokemusta. Yksi 80cm supratec on ollut ja se oli ainakin lämmin ja kuivauskaapissa kuivatettava. Lassietec on sitten se vedenpitävä ei ihan niin paksu versiö käsittääkseni. Kulutuksen kesto varmasti ihan OK kolmevuotiaalla.

ja kumma kyllä , käsi tarttuu herkiiten Travallen Remuun ja Superremuun, niin topassa kuin välikausivaatteessakin. Kolmas käyttäjä asuille on juuri 6kk iässä.. eli ainakin kolmen käytön kestää.

Pienillä tavallisesta ja isommilla conduravahvikkein. Ihana malli, ei esim. roiku pepusta kuten useimmat muut (Remu, Reimatec...tämä tosin vain makuasia eikä vakuttane käyttöön:)). Ja ainoana haalarit on myös kotimaisia, mikä on myös ehdoton plussa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat