Vierailija

Oma lapsi kun on se maailman suloisin. Ja suklaalapsi ainakin eksoottinen. Minulle on muodostumassa ongelmaksi jotkut (lapsettomat) ystävät ja tuntemattomat, jotka kovasti positiivisesti kommeintoivat " syötävän suloista" tms lastani. Kehuissa ja huomiossa itsessään ei mitään vikaa ole, olenhan itsekin sitä mieltä (kuten jokainen muukin äiti), että lapseni on se suloisin. MUTTA. Nyt on usein käynyt niin, että huomion ja kehujen tulviessa paikalla/tilanteessa läsnä on myös joku toinen tuttu äiti ja (vaalea) lapsi. Että minua riipaisee, kun ajattelen, miltä itseltä tuntuisi kun omaa lasta ei kommentoida melkein ollenkaan, vaan vaan sitä eksoottista.Miten/voiko tästä puhua näiden " kehujoiden" tai tämän toisen äidin kanssa? Siis kun KAIKKI lapset ovat suloisia ja KAIKKI äidit tarvitsevat kehuja!

Kommentit (15)

juuri tuosta syystä kehutaan..johan tuossakin rasismi näkyy..kiinnitetään huomiota mustaan lapseen..usko pois..muuttuu iän myötä ja nyt kannattaa iloita siitä positiivista palutteesta vaikka syy onkin eri kuin luulet..loppuu oikeesti

Ihmiset ylistävät lapsesi suloisuutta (joka epäilemättä on ihan totta) enemmän kuin suomalaisten lasten sen takia, etteivät tulisi leimatuksi rasisteiksi tai ennakkoluuloisiksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat