Onko etelä-Suomessa missään " designer" -kirppareita?

Vierailija

Tai second hand shopeiksihan näitä maailmalla kutsutaan. Siis sellaisia kirppareita, joissa myydään parempia käytettyjä vaatteita ja ns. designer-vaatteita/laukkuja/kenkiä? Maailmalla, esim. Lontoossa ja Pariisissa on aivan mielettömän ihania pieniä tyylikkäitä ja hauskoja putiikkeja, joista voi tehdä todellisia löytöjä ihan pilkkahintaan, siis ei mitään citymarketin virttyineitä t-paitoja itsemyyntipöydästä.

Kommentit (7)

mutta maailmalla tällaisissa kaupoissa siis myydään käytettyjä vaatteita, ihan kaikenlaisia juhlapuvuista työvaatteisiin, jotka ovat parempilaatuisia ja " kestävät" kierrätyksen. Esim. jakkuja, housuja, takkeja ym.,usein jopa eurooppalaisten muotitalojen merkkivaatteita, joita on käytetty muutama kerta ja sitten laitettu pois. Vaatteet ovat tällaisissa putiikeissa esillä kauniisti ja edustavasti ja yleensä putiikeista puuttuu se kirpparilemu :-)

Nimeltä muista ainakin Hepsankeikan, Ruuturouvan ja oliskohan se yksi Primavera tai Kaunis Veera tai jotain sellaista. Muutama muukin on olemassa, mut ei tule nyt tähän hätään mieleen.

Löytyykö muualta kuin Helsingistä?Tässä olisi loistava liikeidea jollekin, pitäisiköhän perustaa? :-) Koluan aina matkustellessani tällaiset putiikit vaikken muuten mitään kirpparien ylin ystävä olekaan. Usein tällaisissa putiikeissa on sekä uutta että vanhaa, olen monta kertaa tehnyt löytöjä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat