Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitäsikö suuttua vai masentua seuraavasta:

Vierailija

Tuntematon ulkomaalainen ihminen pysäytti minut eilen kadulla. Aluksi kysyi " Do you speak English?" Sitten kun kerroin puhuvani, jatkoi huomanneensa minut ja kiinnittäneensä huomiota siihen, kuinka väsyneeltä näytin jopa masentuneelta. Hän kosketteli lilaa huiviani ja mutisi jotain väristä. Hän kehoitti minua avautumaan sillä hän on selvännäkijä ja joogaopettaja... " Sinun pitäisi olla enemmän avoin" ... plaa plaa plaa...Omasta mielestäni en erottunut muusta populasta kadulla, paitsi ehkä siinä mielessä etten meikannut ja todellakin minulla oli musta takki päällä ja lila huivi kaulassa...Mitä minun siis pitäisi tehdä rakas av-lepotuoli?

Kommentit (5)

samaan mieheen. Puhui jotain mun väreistä, mutta en muista mitä. Mutta ei se kyllä mitään negatiivista ollut, muistaisin kyllä ;-) Mutta hei, ei kannata miettiä jonkun huijarin juttuja. Kunhan yrittää saada rahaa!-4

Itse en suuttuisi saatikka masentuisi moisesta höpinästä. Jos se vaan yritti kaupitella sulle hoitojaan. Ja kun sä et kiinnostunut, yritti samaa temppua seuraavaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat