Mitä ajattelette miehistä, jotka lopettavat armeijan kesken? (ev)

Vierailija

Sivut

Kommentit (37)

olisi todellakin halunnut käydä armeijan, mutta siellä sattui tapahtumaan onnettomuus, eikä hän pystynyt enään menemään kyseiseen paikkaan paniikkikohtauksen takia. Ihana mies silti, vaikka ei armeijaa pystynytkään käymään.

suhteeseen kanssani, kesken lopettanut on siinä ja siinä :DYleensä kaikista mielenkiintoisimpia ihmisiä ja todella humaaneja ja muutenkin eettisiä, ei massaa.

sivareita. He ovat tosi kivoja miehiä ja hyviä ystäviä. Hyviä keskustelemaan ja monet älykäitä.

Miehekkääksi, maskuliiniseksi mieheksi heistä ei ole.

Sitten taas tuo oma mies on lopettanut armeijan kesken, koska oli silloin vielä narkkari. Nykyään kyllä pystyisi armeijan käymään.Tiedän kyllä ihan symppiksiä ja herkkiksiä tyyppejä, jotka ei ole armeijassa pärjänneet. Ja tuntemani sivarit on tosi kivoja tyyppejä.Mutta mielikuvatasolla ajattelen, että ovat pullamössöpoikia, joista on kamalaa, että joku saa heitä komentaa ja ettei mamma silitäkään kalsareita valmiiksi aamuisin.

haluaisi antautua vieraan vallan alle, jos oikeasti joku yrittäisi suomen miehittää. Piatsi ehkä ne, jotka menisi sinne piilopirttiin, jossa niiden sairaanhoitajapuolisot jo värjöttelee pelätessään että joutuisivat hoitamaan lintuinfluenssaisia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat