Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Te joilla on kaksikerroksinen koti, niin onko molemmissa kerroksissa wc:ssä

Vierailija

hammasharjat on molemmissa ja tahnat tietysti myös, ja hmm wc-paperia ;-) ja wc-pötönharja ja wc-ankka.

Kommentit (16)

Lainaus:

just tota että onko dödöt, meikit, rasvat ja hiusjutut ynnä muut jutut vain toisessa wc:ssä?
vain toisessa on meillä kaikki henk.koht. hygieniavälineet paitsi hammasharjat molemmissa kerroksissa.

2 täysin identtistä (paitsi väreiltään) molemmissa kerroksissa sekä lisäksi yläkerrassa kunnon kylpyhuone missä myös pytty ja allas tasoineen. Alakerrassa erikseen saunaosasto (eikä missään tapauksessa pyttyä siellä!)

jokaisesta löytyy wc-harja, pytynpesuainetta, varapaperia, käsipyyhkeitä, altaanpesuainetta ja -sieni, saippuaa. Ei ainakaan tule enempää tavaraa mieleen..Vintin wc:ssä on mun meikit, hiustenlaittovehkeet jne irtotavarat. Muut vessat ovatkin sitten krääsävapaata aluetta.

siis meillä alavessa on tyttärien käytössä; yläkerran vessa vieras/yleiswc ja kylpyhuoneessa miehen ja mun kosmetiikka yms: Tuo kylppäri on makuuhuoneen yhteydessä

Meillä on kanssa imurit kumassakin kerroksessa,ja muutenkin omat siivousvälineet=) Hammasharjat on vaan alhaalla,kun siellä pestään ne,mutta muuten on melkein kaikkea kaksin kappelein,meillä myös 2suihkua ja kummassakin shampoot yms..

kun juuri tarvitsema ripsari tai jokin muu on juuri siinä toisessa ja ei millään viitsis kivuta yläkertaan, sillä tietystihän tarvitsema juttu on yläkerrassa.

Ei millään pahalla mutta musta ois kyllä aika tylyä mennä yläkertaan vessaan jos vieressä on wc.

Vai onko teillä oleskelutilat yläkerrassa?

Joka kerroksessa meillä on vessa, mutta ei ole samat tavarat.Yläkerran vessa on makuuhuoneiden vieressä, siellä on kaikki "laittautumistavarat".Oleskelukerroksen (ja siis sen kerroksen vessassa, josta lähdetään ulos) on vain hammasharjat.Muissa vessoissa ei mitään extraa.

Yläkerran kylppäri on lasten kylpykylppäri, alakerran kylppäri saunan pesuhuone ja meidän aikuisten suihku. Yläkerran vessa on vierasvessa, alakerta on meidän oma ja siellä on hammasharjat ja kosmetiikka yms.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat