Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minnalta sai viikon parhaat naurut äsken!

Vierailija

Uskomatonta, Mimmi vetää hysteeriset itkuraivarit talossa mistä tahansa, suree muutaman viikon tuntemiaan " kavereita" heidän poistuessaan kuin itkisi kuollutta lastaan, ja kun Pertulla on ENSIMMÄINEN huono päivä talossa, ja valittaa siitä, niin Minna tilittää päiväkirjahuoneessa kuinka " on tosi lapsellista, että Pertun elämän huonoin päivä on tämä, kyllä mä ymmärrän että kun on lapsellinen ja nuori, eikä elämässä ole ollut vastoinkäymisiä, niin tämä voi tuntua huonolta päivältä, mutta musta niin koomista" Nenä pystyssä halveksii Perttua, joka valitti köydellä sitomisesta, ja itse on aivan tilassa KOKO AJAN kaikesta! Vain hänellä on oikeus hysteriaan, ja kun Perttu vääntää vitsiä vittumaisesta päivästä, Perttu YLIRAGOI! YLIREAGOI, sanoo MINNA?????Tuo on niiiin turpaanvedettävä akka, oikeasti. Hirveä ihminen.

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

mikä tilanne on silloin, mitä tarvitsevat. Kun siellä varastohuoneessa kerta on sitä jauhelihaa, broileria, perunoita, porkkanoita ym. saatavilla. Pöljät kuluttavat aina vähänkin ylimääräisen rahan älyttömään määrään herkkuja esim. suklaalevyihin, kun varastohuoneessa on Fanipaloja vaikka koko Suomella jakaa. Mitä niiden päässä liikkuu, kun kuluttavat kaikki rahat kerralla.

Vierailija

Minna sitä siellä toimitti, että onpa Perttu ärsyttävä: pahin elämän päivä. Jos itsellä huono päivä, niin varmana tarttuu muille!

Vierailija


Vierailija:

Lainaus:

Ja se helevetin käninä niistä sipuleista...aaargh!
Luulen kyllä VAHVASTI, et MINNA tulee olemaan yleisöäänestyksessä!!

Vierailija

No joo, mutta jos joku tässä nyt ylireagoi niin te fanaattiset tv-katsojat. Ihan muistutuksena: kyseessä on televisio-ohjelma. Se ei vaikuta teidän elämäänne millään lailla. Minnat, Pertut sun muut eivät tiedä teidän olemassaolostanne. Se, mitä showssa tapahtuu, on tarkoitettu olemaan viihdettä - ja jos telkkariohjelman katsominen kovasti raivostuttaa ja itkettää, niin kannattaa miettiä miksi sitä sitten katsoo.Hankkikaa (oikea) elämä!

Vierailija

todellakin jättäisi lapset ja miehensä kotiin ja menee tollaseen taloon joka ns.nuorisoa täynnä,taitaa Minnalla olla kompleksi itsensä kanssa, huomaa napakorut yms...Naurettavaa...Ihme marisija se kyllä on.Menis kotia lastensa luokse ja etsisi ikäistänsä seuraa..

toivottavasti joutuu yleisöäänestykseen.

Ruokapoliisi kyllä on, ja eilenkin kun teki ruokaa niin sillä Naama nyki minkä kerkis..

Vierailija

Kaikki äidit varmasti on tottuneet sitovuuteen eri tavalla kuin sinkkujäbät.Sitä paitsi Minnan äiti on kuolluy traagisesti. Se antaa hiukan perspektiiviä elämään.

Vierailija

Ois saattanut synnytys käynnistyä silkasta raivosta ja mies tulee vasta huomenna kotiin... Jumalauta jos sitä akkaa ei saada äänestykseen niin...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat