Vauva heiluttelee päätään kuin Stevie Wonder - onko syytä huoleen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pään heiluttelua tapahtuu erityisesti unisena, mutta myös muulloin. Voisiko olla kyse vaan siitä, että on keksitty kiva uusi liike, joka " panee pään pyörälle" , vai onko moinen heiluttelu epänormaalia?

Kommentit (7)

Vauvan pää kun on suuri verrattuna vartaloon ja painaa suhteessa paljon niin vauva jumppaa ja siis samalla vahvistaa niskalihaksia pyörittelemällä ja heiluttamalla päätään!

Tälläisen vastauksen sain, kun itse asiaa utelin esikoisen aikana. Mutta tuo Stevie Wonder-ilmiö on kyllä hyvin keksitty! =)

Hurjaltahan se välillä näyttää, mutta ihan ohimenevää useimmilta ainakin, veikkaisin!

Toi oli meilläkin pop jonkun aikaa, jäi sitten pois. Kai se tuntuu tietyssä kehitysvaiheessa kivalta tai jotain. Jos nyt oikeen miettii niin onhan se kiva pyöritellä näin aikuisenakin, niskatkin tykkää :-)

lapsestasi R' nB -muusikkoa ihan pelkän päänkeikuttelun johdosta tulee...No voi hitsi, alkoi vaan naurattaa, kun luin otsikon ja mietin, että mikäköhän tässä on nyt se suurin huolenaihe ;)En kyllä usko että (siis ihan vakavasti) on mitään kummallista, eiköhän nuo uudet liikkeet ole sellaisia mitä kokeillaan ja tehdään aina jonkun aikaa ja sitten siirrytään seuraavaan. Mutta jos asia sua tosissaan vaivaa niin kysy ihmeessä neuvolasta. Kyllä ne varmaan osaa kertoa.p.s. anteeksi kun laskin leikkiä sun huolenaiheella...

... ikäkehityskirjojen päivittämistä Stevie Wonder -ilmiöllä. Kiva kuulla, etten ole yksin, jammaillaan sitten yhdessä ihan hyvillä mielin.

juu, ei suurin huolenaihe ollut suinkaan se, tuleeko vauvastamme musta soulmies... :)Hassuja nää vauvojen uudet jutut, joita harjoitellaan: meillä pärryyttely on ollut kova juttu jo parin viikon ajan: aamuisin äitikin saa ksvojen pesun heti herätessään, kun vauva syöksyy pinnasängystä kohti ja päristelee ja pärskyttelee kielellään naaman märäksi.

Meilläkin oli alkukesästä noin vajaa puolivuotiaasta-alkaen pari kuukautta eteenpäin Stevie Wonder. Se oli kummitädin ehdoton suosikki. Nyt kummitäti on ihan pettynyt, kun pieni Stevie Wonder on kadonnut... Pitäisiköhän vauvakirjoihin lisätä tiettyyn ikäkauteen Stevie Wonder-ilmiö ; )

meillä päätä pyörittävää pientä on sanottu manaajalapseksi ja pään pyöritystä manaamiseksi -- ollaan ihan varmoja, että kun käännetään selkä niin pää menee jengoillaan ympäri täyden kierroksen ;)Mutta vakavasti -- ikään kai kuuluu ja ohi menee, ei siis syytä huoleen. Vähän samanlainen unenetsimisen tapa kuin toisilla lapsilla pieni vikinä/jopa itku tms.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat