Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä ilonaiheita on raskaus/äitiys tuonut?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Luin juuri äsken imetyskeskustelua tuosta alempaa, jossa iloittiin siitä, että sai " nukkua ilman rintaliivejä" ... Mitä muita ihmeellisiä, ihania, pieniä, suuria ilonaiheita sinulla on ollut viime aikoina?Itse muistan sen onnentunteen, jonka koin kun huomasin synnytyksen jälkeen, että yöllä voin nukkua SELÄLLÄÄN! Oikein onnesta hehkuen nukuin selälläni (aina ennen raskautta nukuin kyljelläni)...Kommentit (4)

se että voi nukkua vatsallaan!!! Tosin myöskin se että vauva on ruvennut vasta arin viikon sisällä hymyilemään ja " juttelemaan" , on kiva seurata uutta elämää joka vasta opettelee kaikkia näitä hienouksia jotka me muut olemme osanneet jo pitkään!!

...hekotin välillä oikein ääneen, kuinka kivaa oli, kun ei tarvinnut käydä koko ajan pissalla. Ilahdutin miestänikin kertomalla, että oletko huomannut, en ole käynyt kolmeen tuntiin vessassa. Ja ajaessamme Turusta Helsinkiin autolla emme pysähtyneet 3-4 kertaa huoltoasemalla, vaan posotimme yhtä matkaa. Jos pitää pysähtyä, se johtuu karkkihimosta.

Taivas!

oli ihanaa kun sai laitettua sukat ja kengät vaivoitta jalkaan ja pystyi nostamaan tavaroita lattialta ilman taiteilua kun ei iso maha ollut tiellä. Nyt kun vauva on ohittanut koliikkiajan eikä hampaita vielä kuulu niin elämä on NIIN ihanaa kaikkineen. Vauvan hymyt, naurut ja höpötykset ne tuo iloa!

Ja varsinkin imetyksen loputtua lyhyeen maailmani räjähti, kun saatoin nukkua oikein kunnolla mahallani, ettei tarvinnut varoa aristavia rintoja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat