Huomaa, että suuri osa palstailijoista on Etelä-Suomesta!

Vierailija

Olette kaukana aidosta elämästä. Kaikesta pitää tehdä trendikästä ja coolia, että se on jotain. Olette moni, ei tietysti kaikki, pinnallisia kakkiaisia!

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

Elämä täällä etelässä on suurimmalla osalla ihmisistä erittäin pinnallista ja raha ja kaikenlainen materia on ykkösasioita. Joskus tuntuu kuin ihmiset eläisivät jotain tv-sarjaa...Usein mietin, miten täältä pääsis pois.Tänne sitä vaan opiskelujen jälkeen jumittui ja nyt epäilyttää löytyiskö työtä pohjoisempaa. Maalaiselämä on alkanut kiehtoa näin " vanhemmiten" .

Vierailija

Puen lapseni aina sävy sävyyn niin tarhaan kuin kotiinkin ja muutenkin yritän uudistaa kotiakin säännöllisin väliajoin esim. uusilla verhoilla. Onko tämä nyt AP:n peräänkuuluttamaa pinnallisuutta?

t: se Etelä-Pohjanmaalainen

Vierailija

asun etelä-Suomessa, olen syntyperäinen etelä-suomalainen...Asuin miltei 10 vuotta muualla, todellisella syrjäseudulla (ja nyt ei puhuta eteläisestä suomesta) ja palstailin silloinkin - enkä huomannut asiaa silloinkaan.Mielestäni tämä ei niinkään liity asuinpaikkaan vaan omaan kehitystasoon, ajattelun rakentumiseen, henkiseen tasoon.Toki myönnän sen, ettei eteläisessä suomessa asuvilla ole hajuakaan, millaista elämä (lapsiperheen elämä) syrjäseuduilla on. Mutta se jo laajempi ongelma kuin palsta.

Vierailija

Mikä sinun elämästäsi tekee aidompaa?Juntti mikä juntti. Luulee, että oma elämäntapa on ainoa aito ja oikea ja muut ovat pinnallisia.

Vierailija

En ota kantaa, missä päin Suomea on viisaimmat ihmiset, mun mielestä heitä löytyy joka kolkasta, kuten niitä idioottejakin. Ehkä eri tavalla typeriä, mutta kuitenkin. Ja tällä palstalla on kyllä mielipiteistä päätelleen aika pölkkypääporukkaa...no jaa niin on yleisesti ottaen muuallakin.

Vierailija

Ja täältä muualta käsin ne tuntuvat aika hölmöiltä! ei meilläpäin tarvi miettiä että kehtaanko laittaa jossain tietynmerkkisessä vaatteessa lasta tarhaan tms! Pöhköä touhua!

eikö se kuitenkin ole pääasia että lapsista pidetään huolta ja ne vaatteet on edes suht ehjät ja siistit. Ei ne lapset taida toistensa vaatemerkeistä kuraleikeissä piitata!

Vierailija

Kyllä se trendikkyys on kaukana arjesta, mutta ajattele mitä lystäät.Vierailija:

Lainaus:


Olette kaukana aidosta elämästä. Kaikesta pitää tehdä trendikästä ja coolia, että se on jotain. Olette moni, ei tietysti kaikki, pinnallisia kakkiaisia!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat