Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Huomaa, että suuri osa palstailijoista on Etelä-Suomesta!

Vierailija

Olette kaukana aidosta elämästä. Kaikesta pitää tehdä trendikästä ja coolia, että se on jotain. Olette moni, ei tietysti kaikki, pinnallisia kakkiaisia!

Sivut

Kommentit (44)

Elämä täällä etelässä on suurimmalla osalla ihmisistä erittäin pinnallista ja raha ja kaikenlainen materia on ykkösasioita. Joskus tuntuu kuin ihmiset eläisivät jotain tv-sarjaa...Usein mietin, miten täältä pääsis pois.Tänne sitä vaan opiskelujen jälkeen jumittui ja nyt epäilyttää löytyiskö työtä pohjoisempaa. Maalaiselämä on alkanut kiehtoa näin " vanhemmiten" .

Puen lapseni aina sävy sävyyn niin tarhaan kuin kotiinkin ja muutenkin yritän uudistaa kotiakin säännöllisin väliajoin esim. uusilla verhoilla. Onko tämä nyt AP:n peräänkuuluttamaa pinnallisuutta?

t: se Etelä-Pohjanmaalainen

asun etelä-Suomessa, olen syntyperäinen etelä-suomalainen...Asuin miltei 10 vuotta muualla, todellisella syrjäseudulla (ja nyt ei puhuta eteläisestä suomesta) ja palstailin silloinkin - enkä huomannut asiaa silloinkaan.Mielestäni tämä ei niinkään liity asuinpaikkaan vaan omaan kehitystasoon, ajattelun rakentumiseen, henkiseen tasoon.Toki myönnän sen, ettei eteläisessä suomessa asuvilla ole hajuakaan, millaista elämä (lapsiperheen elämä) syrjäseuduilla on. Mutta se jo laajempi ongelma kuin palsta.

En ota kantaa, missä päin Suomea on viisaimmat ihmiset, mun mielestä heitä löytyy joka kolkasta, kuten niitä idioottejakin. Ehkä eri tavalla typeriä, mutta kuitenkin. Ja tällä palstalla on kyllä mielipiteistä päätelleen aika pölkkypääporukkaa...no jaa niin on yleisesti ottaen muuallakin.

Ja täältä muualta käsin ne tuntuvat aika hölmöiltä! ei meilläpäin tarvi miettiä että kehtaanko laittaa jossain tietynmerkkisessä vaatteessa lasta tarhaan tms! Pöhköä touhua!

eikö se kuitenkin ole pääasia että lapsista pidetään huolta ja ne vaatteet on edes suht ehjät ja siistit. Ei ne lapset taida toistensa vaatemerkeistä kuraleikeissä piitata!

Kyllä se trendikkyys on kaukana arjesta, mutta ajattele mitä lystäät.Vierailija:

Lainaus:


Olette kaukana aidosta elämästä. Kaikesta pitää tehdä trendikästä ja coolia, että se on jotain. Olette moni, ei tietysti kaikki, pinnallisia kakkiaisia!

Olen aikoinaan asunut Helsingissä ja Turussa useamman vuoden ajan ja nyt muuttanut takaisin tänne pohjoiseen: Ja joka paikassa on hyvät ja huonot puolensa, mutta täällä pohjoisessa mielestäni ihmiset ovat jotenkin avoimempia ja aika helposti kertovat omista asioistaa toisille. Etelässäkin on upeita ihmisiä, mutta siellä ei (huom! vain minun kokemukseen perustuva väite) omista asioistaa kerrota niin vuolaasti, kuin täällä. Kyllä puhetta riittää, mutta ehkä vähän " eri tasolla" .Toisaalta voiko jossakin suurkaupungissa ola hirvittävä lörpötteliä, koska suuri väkimäärä tuo kuitenkin omat ongelmansa...

Toi väite mistä ap kirjoitti on jo niin kulunu, et luulis ettei monikaan enää noin ajattele....T pohjois pojanmaalainen ja ylpeä siitä!

Vierailija:

Lainaus:


Toki myönnän sen, ettei eteläisessä suomessa asuvilla ole hajuakaan, millaista elämä (lapsiperheen elämä) syrjäseuduilla on. Mutta se jo laajempi ongelma kuin palsta.

Landella ei osata näemmä osata olla sen vertaa avarakatseisia, että ymmärrettäisiin, etteivät nuo asiat välttämättä sulje toisiaan pois. No, ehkä siellä peltomerta katsellessa olettaa, että maailma on muuallakin yhtä mustavalkoinen.Haluaisin tosiaan perusteluja sille, miten se, että puen itseni ja lapseni siististi ja tyylikkäästi, tekee minusta automaattisesti pinnallisen.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat