Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!Minulla olisi vinkki, joka pitää jakaa valokuvausta miettivien kanssa...Pohjoisessa eli Kempeleessä on tosi kiva valokuvaamo WesArt, joka ottaa erittäin laadukkaita ja persoonallisia kuvia! Olemme saaneet sukulaisiltamme lapsikuvia, jotka on otettu ko. liikkeessä ja ihastuimme niihin heti. Oma poikamme lähtee 1 vee kuvaan sinne asti, koska en ole löytänyt vastaavaa Helsingin seudulta...jos löytyy, kertoa saa :O)Tässä nettiosoite, jossa muutamia kuvia malliksi:

www.wesart.net

Kommentit (7)

mutta kyllä on valokuvaaminen KALLISTA!

Me ollaan tuotu ulkomailta lapsista tosi hienot muoville(?) painetut kuvat, jossa on taustana itse valittu aihealue, koko taitaa olla jotain 50cm kertaa 100cm. Ne on sellaiset jotka saa käärittyä rullalle. Kuvia on hieman käsitelty. Hintaa oli reilun kympin per kuva. Sitten yhteiskuvana on vieläkin suurempi puulle painettu kuva (taulu), tosi hieno, hintaa oli 30 euroa. Eli jos on varsinkin kaukomatkalle joku lähdössä, voi varmuuden vuoksi ottaa haluaman kuvan levykkeellä mukaan ja viedä paikalliseen liikkeeseen. Tai sitten voi otattaa kuvat ammattilaisella rekvisiittoineen ja meikkauksineen päivineen (myös aikuiset) ja teetättää niistä. Hinta on hieman toista luokkaa. Kaikilla nyt ei tietenkään ole sitä mahdollisuutta, mutta aion teettää lapsista uuden yhteiskuvan kun meillä on uusi vauva, joka ei ole tuossa edellisessä taulussa.

Löytyykö mistään Helsingistä edes lähes vastaavaa? Poika on täyttämässä vuoden ja haluaisimme ottaa perhevalokuvan. Osaako kukaan suositella mitään täällä pk-seudulla??

En tiennytkään, että on niin tykätty paikka kuin vasta jälkeenpäin.

Kuvista tuli kyllä ihan uskomattoman ihania, juuri eilen yksi kaveri ihasteli niitä! Osasyy siihen on kyllä varmasti se, että poika ei osannut vierastaa yhtään kuvaajaa vaan jopa halusi hänen syliinsä.

Jos haluat, niin voin lähettää sinulle sähköpostissa niitä kuvia malliksi.

lapset. Meillä pojan puoli- ja 1-vuotiskuvissa on juuri tuollaiset taustat ja nuo lasten vanhanaikaiset vaatteethan noissa kuvissa on myös se juju.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat