Ostetaan TYYLITAJU. Olen 163 cm ja 54 kg mittainen harmaavarpunen 29-vuotias kahden lapsen äiti vaatteitten

Vierailija

Millaiset rytkyt keksin joulunajan juhliin? Olen hoikka ja muodokas. Lyhyys varmasti aiheittaa erikoisvaatimuksia. Eli pitää vissiin ylä- j alaosan olla samaa väriä.

Tee minulle suunnitelma. Mieluiten nykymuodikas hame ja pusero asu ja kengätkin voi ostaa.Olen tumman sorttinen mieluummin kuin brunette.Linkitä vaikka hyviä sivuja.Olisin kiitollinen!!!! Nyt olisi rahaa uusia look, jos olisi tyylitaju.

Kommentit (8)

Vierailija

En edes tiennyt että se on muotijuttu,mutta sen vaatteet ja kengät on ihania.Haluaisin silti vähän opastusta...Mullekin käy koko 34. Paitsi lantiofarkut ei sovi ollenkaan. Mulla on lantio ja sen takia joudun ottaan 28 tuumaisia. Miten sä?

Vierailija

mulla alkaa vasta nyt olla rahaa (ja halua) ajatella itseänikin.Ajattelin tässä oikein ajatella, kun alan täyttää kaappiani.käynpä katsoo noi sivut...

Vierailija

Espritin vaatteet mun kropalle tosi istuvia. Kysy myyjältä apua.Jos vyötärö hoikka, ku mulla lähes kaikki 34 vaatteet istuvat aika hyvin päälle.

Vierailija

Tai eihän ne mitään korkeita ole, normaaleja. Joskus 90-luvulla tosin oli niitä ylkorkeita... mutaa niitä en siis tarkoita ;)Mä olen vain nähnyt matalia esprittejä...Vierailija

oon kans tumma ja käytän yleensä valk.mustia, ruskean eri sävyisiä vaatteita, joskus roosaa.Ja lähes aina korkkareita, ku oon niin lyhyt. Pertti Palmrotilla tosi upeita pitkävartisia saapikkaita, ne käy tosi hyvin hameen kans ja on aina juhlavat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat