Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija
YLEN toimittaja Hannu Lehtilä kirjoittaa kirjan Halosesta ja kutsuu sitten Halosen omaan Lauantaiseura-ohjelmaansa, jossa he mainostavat kirjaansa tv-lupamaksajien rahoilla!Onko tämä edes laillista, että meidät, jotka pakotetaan maksamaan tv-lupamaksuja, emmekä edes äänestä Halosta, joudumme tahtomattamme osallistumaan Halosen kampanjaan!Niinistö sentään kirjoitti kirjansa itse! (Oli vielä hyvä kirja, ihan syksyn myydyimpiä. Halosen kirjat taas pölyyntyvät pinoissa koskemattomina ja todennäköisesti joutuvat jo ennen vaalipäivää alelaariin, jollei sitten SDPläiset käy niitä itse ostamassa Halosen vaalibudjetista)

Sivut

Kommentit (22)


Vaikka suurin osa suomalaisista ei ollut edes nähnyt koko ohjelmaa silloin kuin gallup julkaistiin. Edellisenä päivänä oli vain ollut molemmissa iltapäivälehdessä juttua. Ketä on nämä 10%, jotka ryntäävät muista puolueista antamaan äänensä Halosella, kun lukevat lehdestä, että Halosen naama on esiintynyt amerikkalaisessa viihdeohjelmassa. Että Halosen naamaa on verrattu Tietävätkö nämä 10% kansasta edes kuka on Conan 0' BrienJa ketä ovat nämä Keskustan ja Kokoomuksen kannattajat, jotka ryntäävät antamaan äänensä Haloselle, vaikka molemmilla puolueilla on omat hyvät ehdokkaansa.Te voitte tietysti uskoa näitä galluppeja, minä en usko. Ne haisevat todella kauas. Kansan aliarvioimista edes julkaista tuollaista ja keihin tuollaiset oikein uppoavat.
Vaan halventaa demokratiaa.On väärin pakottaa kansa maksamaan SDP-puolueen propagandakoneiston = YLEn ylläpitämisestä.Suurin osa Suomen kansasta kuitenkin äänestää muita puolueita kuin SDPtä.

Tarjahan on ollut SETA:kin joku puheenjohtaja ja oikeen kunnon vasemmistolainen. Eikä se ole edes edustava!

Nyt pitäis saada Conan kannattamaan Saulia ;)

Ja jos mukana on joku itsenäinen juntti, niin:

Se suurin osa suomalaista, joka muka äänestää muuta kuin SDP:tä, on

takametsien oikeistolaiset ja sivistymättömät miehen ja naiset, joiden äänet eivät ketään kiinnosta.Ja Tarja Halonen ei ole " haukkunut virkamiehiä kaappihomoiksi" , miten kukaan aikuinen ihminen voi vääristellä asioita noin, edes siellä Perä-Hikiällä traktorin vieressä?No, suurista kaupungeista, joissa ihmisillä on yleissivistystä, näkemyksiä ja kokemuksia oikeasta elämästä sen oman pihapiirin ulkopuolelta, ne Tarja Halosen äänet tulevat. Kallion friidu on ammattitaitoinen ja sekä ulko-että sisäpoliittisesti vakuuttava presidentti, ja suosituin pressa kautta aikojen. Ja syystä. Jotta kitistää vaan, juntit. :D

Jokaisessa lehdessä, mistä luin kaksi päivää ennen Suomen O' brienia, kerrottiin: " Halosen saaneen yllättävää vetoapua rapakon takaa...tämä varmasti auttaa Halosta vaaleissa...Halonen on tyytyväinen saamaansa mainontaan...Halsoen saama ilmainen mainos oli varmasti tervetullut." Nämä lauseet siis lehtijutuista kaksi päivää ennen kuin ko. ohjelma näytettiin Suomessa. Aika manipuloivaa tekstiä Halosen puolesta sanoisin:(


Siksi noita galluppeja julkaistaan, jotta saataisin kansa höynäytettyä uskomaan, että Halonen on edelleen suuri, ihailtu, rakastettava kansan presidentti. Näinhän kaikissa sosialistisissa diktatuureissa tehdään. Missään oikeissa demokratioissa, joissa on monta ehdokasta ei tuollaisia 60 %:n tuloksia edes ole. Ja höynäytettyä kansa jopa jättämään äänestämättä, kun Halosen tulos on " selvä" jo ensimmäisellä kierroksella tai ainakin manipuloida kansaa äänestämään Halosta.Nämä valhegallupit vain osoittavat, miten epätoivoisia vasemmistoleirissä ollaan ja jonka juoksupoika media Suomessa on.

Vierailija:

Lainaus:


Tarjahan on ollut SETA:kin joku puheenjohtaja ja oikeen kunnon vasemmistolainen. Eikä se ole edes edustava!

Nyt pitäis saada Conan kannattamaan Saulia ;)
Sehän on hupiohjelma, jossa Haloselle irvaillaan. Halosen kannattajajoukot ovat tyhmyyttään ymmärtäneet tämän irvailun kannustukseksi. Minua aina naurattaa, kun Tarja Halosen huono mainos ilmestyy ruutuun ja joku Halosen kampanjaväestä piipittää, että liity sinäkin joukkoomme. Että osaa olla yksinkertaista jengiä :)Nyt on kuitenkin haussa presidentin virka, eikä mikään valtakunnan pellen virka.Missä YLE' n toimittajan jääviysetiikka?? YLE' ltä muutenkin huono kun päästävät tuollaisen läpi vai onko kanava muuttunut ilmaismainonnan kehdoksi kesken kaiken ja vieläpä katsojien kustannuksella..


Minua suuresti ihmetytti, kun gallup julkaistiin seuraavana päivänä siitä kun Conanin ohjelma tuli julki. Ja kaikki vastanneet tiesivät ketä aikovat äänestää. Yleensä niitä, jotka ei tiedä kantaansa on aina tietty prosenttimäärä.


Päinvastoin kuin Halosen, jolla ei ole lahjoja edes kirjansa itse kirjoittamiseen ja jonka kirjan merkittävin sisältö oli se, että hän haukkui virkamiehiä kaappihomoiksi.Sauli on rehellinen, tervejärkinen ja suoraselkäinen ihminen. Saulista tulee aivan loistava presidentti, halusitte vasemmistolaiset sitä tai ette.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat