#o&o/( Kuulin etta mut on kummina heivattu ja lapselle on valittu uusi kummi tilalle. " Paasen takaisin" kummiksi, jos osoitan valittavani...

Vierailija

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Millaiset välit sinulla on lapsen vanhempiin? Onko lapsen etu, että kummi ja vanhemmat inhoavat toisiaan eivätkä ole puheväleissä)

Vierailija

Entäs sun ap? Kuullostaa tämmöseltä teinidraamalta. Jos kyse on kuitenkin aikuisesta ihmisestä, ni tommosten pönttöjen kanssa ei kannata olla tekemisissä. kasvattaa lapsestaan samanlaisen pöntön. Bin Theer, dan tät!

Vierailija

välikappale aikuisten välisissä kiistoissa.Kuulostaa kyllä ystävältä, joka ei ystäviä ansaitse.Toisaalta jospa antaisit mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja jää seuraamaan mihin ystäväsi päätyy. Jos tosiaan haluaa sinut pois kummiudesta, ei hän todellakaan ole ystävyytesi arvoinen.

Vierailija

Kummit on ne,mitkä on aikoinaan valittu. Niitä ei voi vaihtaa. Toiseksi, luulen, että teillä on muut asiat taustalla kuin kummius. Riitelette jostain aivan muusta asiasta ja ongelman ydin ei ole se, saatko olla kummi vai et vaan se, että teidän keskinäiset välit ovat huonot.

Vierailija

Tunnut kiroilevan aikalailla ja ottavasi asioita itsekkäästi. Et todellakaan ole sopiva kummiehdokas.

Lisäksi olet katkera ja kateellinen ihminen.

Et ole kummiainesta, sori vaan.Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat