Eilisen ultran tulos:

Vierailija

en odotakaan kaksosia vaan KOLMOSIA!!!!!!!lääkäri ei aikaisemmin kyllä kuullut kuin kahdet sydänäänet,mutta kolme paljasti ultra.kaksoset oli jo aika iso shokki, mutta nyt vielä yksi lisää.Tämä oli yllätysraskaus, tyttö 4kk ja laitatin kierukan,mutta aikaisemmin jo lääkäri huomasi että kierukka ei ole paikallaan kunnolla,siitä raskaus.Lapset pidetään se on varma, onneksi on hyvä tukiverkko ympärillä,vaikka itse lapseni kasvatan mieheni kanssa.viime yö meni valvoessa kun mietti että on kolme vauvaa masussa!!huh huh!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

ettei kolmosia ole maailmassa syntynyt ennen kuin hedelmöityshoidot keksittiin?! kyllä niitä on, ja onpa syntynyt kuutosia ja seitsikkojakin, tietysti hyvin harvoin mutta kolmoset ei nyt niin kauhean harvinaisia ole. afrikassakin kolmosia syntyilee hyvin köyhille perheille, joilla ei takuulla ole varaa tai tilaisuutta käydä missään hoidoissa.

Vierailija

Meidän tuttava perheessä on myöskin kolmoset. Kolmosista yksi on " yksönen" ja kaksi ovat identtiset kaksoset. Eli tuo on todellakin mahdollista, että saa kolmoset ihan luomusti! Jioskus kolmos raskauksissa voi olla kyse nelosista, joista yksi sikiö menehtyy varhaisessa vaiheessa.

Vierailija

Ja nyt sitten tosi paljon lepoa heti alusta alkaen. Kolmosraskauksilla on todellakin melko huono ennuste, kuten tuolla joku ajattelematon vähän rumemmin esitti... Mutta kyllä hyvällä lepohoidolla voit saada raskauden kestämään jopa yli 30 viikkoa! Muista, että jokainen saavutettu viikko on lastesi terveyden kannalta plussaa!! Nyt vaan tarvitset tosi paljon apua ja hyvää seurantaa raskauteesi. Joko ultrannut lääkäri antoi kontrolliajan? Kolmosraskauksien seuranta tehdään aina yliopistosairaalassa, toivottavasti asut sellaisen lähellä. Helsingissä Naistenklinikka, Turussa TYKS, Oulussa OYS, Tampereella TAYS, Kuopiossa KYS. Millä viikoilla olet menossa, onko ihan alussa vai jo pitemmällä? Todettiinko tuo siis alkuraskauden ultrassa (ns. niskaturvotus-ultra, viikoilla 11-13) vai jo aikaisemmin? Kyllä teille rankkaa tulee kolmosten kanssa, mutta varmasti myös ihanaa!

Vierailija

mutta kyllä tuntuukin että pahoinvointia on kolmen edestä;) ensimmäisessä ei yhtään mitän oireita.niskapoimu ultrassa todettiin, yhtä pikkuista ei vaan oikeen kunnolla näkynyt kun oli ns. selkäpuolella, ja kaksi sen päällä. selkäpuolella olikin kaikista pienin, kahden viikon päästä mennäänkin jo hesaan käymään. -ap-

Vierailija

Eiköhän lääkäri selvittänyt ap:lle kaiken, mikä moniraskauteen liittyy. Ei siihen tarvita yhden pessimistisen ilonpilaajalehmän rehvastelua yhtään.

Jollei voi sanoa jotain myönteistä, on parempi pitää näpit irti näppiksestä!Ap:lle voimia, jaksamista ja ONNEA. Ja huomion antamista sille pienelle esikoiselle, josta tulee hujauksessa multi-isosisko.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat