kuinka pian vauvan syntymän jälkeen menit ekan kerran baariin?

Vierailija

Sivut

Kommentit (55)

jonkinlaista sisälukutaitoa please.Vaan kysymys on elämän painopisteistä, elämän arvoista. Toki tänne tehdään jos jonkinlaisia aloituksia, mutta jos aloitus kysyy ainoastaan sitä, miten pian vauvan syntymän jälkeen kävit baarissa ensimmäisen kerran niin se jo herättänee ajatuksia.Aivan eri asia on se, miten pian vauvan syntymän jälkeen oli ns. omia menoja....Sorry, mutta työni kautta näen aivan liikaa näitä tapauksia, joisssa se oma egoistisuus menee kaiken edelle. Ja juuri useimmissa tapauksissa pidetään tärkeänä sitä, miten " pian" pääsee baariin ensimmäisen kerran kun vauva syntynyt.Tottakai pienen vauvan äiti tarvitsee sitä omaa aikaa - mutta jos se oma aika on heti baariin menoa niin ehkä olisi kannattanut vielä odottaa sen äitiyden kanssa.Mutta sitä en vaan ymmärrä kun jotkut äidit ovat lähdössä baareihin jo kun lapsi on muutaman viikon ikäinen tai jotkut äidit ovat melkein synnäriltäkin lähdössä rellestää.Eilen illallahan tällä palstalla oli keskustelua kun eräs perhe oli menossa laivalle 2 viikkoa vanhan vauvansa kanssa ja äiti oli vielä lähdössä tanssimaan ja vähän ottamaan alkoholia ja kyseli vielä onko sektiohaavasta haittaa jos vähän tanssahtelee.Tälläistä en todellakaan tajua,se on mielestäni todella vastuutonta ja ajattelematonta.Olisi nyt hyvä sekä lapsen että äidinkin kannalta että maltettaisiin se ns.lapsivuodeaika olla kotosalla vauvan kanssa ja rauhoittua ja opetella siihen uuteen perhe-elämään eikä heti olla kauhealla hingulla menossa baareihin.Mielestäni siinä ei ole mitään pahaa jos vanhemmat käyvät baareissa tuulettumassa silloin tällöin mutta tietenkin kohtuus kaikessa eli ei todellakaan mentäis rilluttelee jos on vasta muutaman viikon ikäinen vauva.Muutaman kuukauden ikäinen on jo sitten aivan toinen juttu.

Joskus olen käynyt tyttökavereiden kanssa lasillisella viiniä ja syömässä, mutta baarikärpästä minusta ei saa tekemälläkään. On VÄHÄN paremmat asiat mielessä vapaa-ajan viettoon!


siltä vähän kuulostaa teidän jutut :Ditse olin lapsena/nuorena lapsenvahtina kahdelle sisarukselle, joiden äiti kävi baareissa. tämä äiti oli saanut heidät yli kolmekymppisenä. päätin vahtiessani näitä kahta, etten koskaan, koskaan jätä omia lapsiani itkemään kotiin ja lähde viihteelle.

eli käyn niissä baareissa ennen kuin teen lapset, jos haluan käydä. sain esikon 20-vuotiaana, enkä ole baareissa käynyt sillä ne eivät minua kiinnosta ja vaikka kiinnostaisikin on lapseni prioriteetti nro 1 elämässäni. tämä ei ole ikäkysymys, aika rasistista olettaa että ikä on jotenkin relevantti tekijä :(en tuomitse niitä jotka käyvät baarissa, itse käyn lenkillä ym. yksinäni.

Ja tuskin tulen lähiaikoina käymäänkään, kun nyt on rv6+2 menossa tästä seuraavasta =). Ikää alkaa olla pian 30v enkä koe mitään suurempaa mielenkiintoa baareja kohtaan. Humalajuomista en ole harrastanut enää vuosikausiin, tietty paukun tai kaksi voisi kavereiden kanssa joskus ottaa mutta eiköhän siihenkin aikaa vielä löydy.Muuten en ole 24h/vrk lapsessa kiinni. Käyn lenkillä päivittäin, uimassa 1x/vko ja salilla 1x/vko. Lisäksi saatan käydä joskus yksinäni ostoksilla, kiertelemässä kaupungilla tai kahvilla kavereiden kanssa. Tämän ajan vauva on isän kanssa kotona, pärjää nykyään jo ihan hyvin kun imetysvälit on pidemmät.Muutenkin olen saanut mielestäni liikkua ihan vapasti lapsen kanssa. Tuon ikäinen kulkee hyvin mukana minne äiti sitten meneekin. Eli se ettei käy baareissa ei välttämättä tarkoita sitä että istuu kokoajan vauvan kanssa neljän seinä sisällä. Niin ja ensiviikonloppuna pitäisi repäistä: typy jää ensikerran hoitoon kummitädin hoiviin kun äiti ja isi käy syömässä ja teatterissa!!!

aika outo kysymys nimittäin.Ei tuota ajassa mitata, eikä ole olemassa " hyvän äidin" varoaikaa jolloin ei pitäisi lähteä baareihin.Säälin lastasi - ikävää, että lapsesi on saanut äidin joka pohtii vain baareihin menoa =(

Kuopus nyt 6kk, enkä ole jaksanut baariin lähetä vaikka tilaisuuksiakin olisi ollut. Näköjään kolmekymppinen on jo niin vanha ettei jaksa bailata ;)

Musta on tosi kivaa lähteä ulos. Jutella " tyttöjen" juttuja, ottaa pari tai enemmän, tanssia... Tai sitten ulos miehen kanssa, yleensä kuitenkin syömään ja sitten parille tai joihinkin juhliin. Esikoinen oli 2 kk, kun kävin ekan kerran baarissa. Verrattakoon kuitenkin, että nyt käyn ulkona n.1 krt/kk, ennen 2-4krt/kk..

kun on juoksunsa juossut ja alkaa perustamaan perhettä vasta sen jälkeen niin ei heti pohdi baariin menoa jne vaan osaa keskittyä siihen perheeseen ja lasten hyvinvointiin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat