olen lähdössä 4 v.tyttäreni kanssa tallinnaan ja

Vierailija

hänellä ei ole mitään henkilökorttia tai muutakaan joten minkä hänelle saisi mikä kelpaa ? ja paljon maksaa? tai jos liitän tytön omaan passiini niin paljonkahan se maksaa? kiitos

Kommentit (11)

Tällöin ainut pätevä matkustusasiakirja on lapsen oma passi. Maksaa muistaakseni 47e + kuvat kuten joku jo mainitsi.Kun menet hankkimaan passia, tarvitsen toiseltakin huoltajalta allekirjoitetun luvan tai hänet mukaan. Siis jos lapsella on toinenkin huoltaja, koskee myös avioliitossa olevien vanhempien lapsia. Myös lapsi pitää olla mukana kun anot passia.

Jos liität tyttäresi omaan passiisi, se tarkoittaa, että uusit oman passisi, eli homma maksaa saman kuin tyttären oma passi. Mitä lienee nykyään passin hinta: 50 euroa? Joku tarkemmin tietävä voi varmaan kertoa.Milloin olette lähdössä? Passin saamisessa menee jokunen aika.

Ja nimenomaan sillä henkilökortilla voi matkustaa EU-maissa, joka Virokin on. Alaikäisen henkilökortti, hinta jotain 24 euroa, johon ei tarvita vanhemman suostumusta, ei ole virallinen matkustusasiakirja, mutta kuvallinen henkilökortti kyllä on.

Alle 15-vuotias EU-kansalainen ei tarvitse Viroon matkustaessaan oma passia eikä henkilökorttia, jos hänen nimensä, syntymäaikansa ja valokuvansa ovat hänen kanssaan matkustavan vanhemman passissa*). Alle 7-vuotiaan lapsen kuva ei ole vanhemman passissa välttämätön.*) Huom! Koska Suomalaisessa passissa lapsen valokuvan liittäminen vanhemman passiin ei ole mahdollista tulee 7-vuotiaalla tai vanhemmalla lapsella tulee olla oma passi tai virallinen, 1.3.1999 jälkeen myönnetty henkilökortti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat