Nightwish hajoaa; Tarja on potkittu pois bändistä... Se siitä vientituotteesta.

Sivut

Kommentit (121)

Vierailija

Muu bändi jäi liikaa taka-alalle ja diivamaisuus suorastaan huokuu siitä naisesta (oopperalaulajille tyypillistä?). Kaiken lisäksi Tarjan englannin ääntämys ärsyttää suunnattomasti. Toivottavasti löytävät uuden, paremman naislaulajan ja jatkavat.

Vierailija

Se onkin outoa, että kun ei tiedetä, mikä on totuus, ei varmasti koskaan - vain erilaisia eri osapuolten kertomuksia ja syytöksiä - niin jengi MIELUUMMIN uskoo törkyjä Tarjasta. Kateutta.

Vierailija

Eiköhän noi muut bändin jäsenet nostais äläkän jos heidän nimensä olis pantu kirjeeseen heidän tietämättään.

Vai väitätkö sinä, että kirje olis valetta? Kai nyt hitto sentään ainakin Tuomaksen oma allekirjoitus on totta?

Vierailija

saati sitten ulkomailla. Tarja Turusen erikoisuus on ollut juuri nimenomaan Nightwish, ja sillä hän tulee ehkä jatkossa jonkun aikaa menestymään. Ihmisiä kiinnostaa julkkiksen tekemiset, kuten jonkun Matti Nykäsen.

Pidemmän päälle en jaksa häneen uskoa, ellei tilalle tule jotain vastaavaa konseptia.

Toki Turunen on myös Nightwishin keulakuva, mutta uskon, että bändin on helpompi löytää uusi persoonallinen ja hyvä ääninen laulaja kuin Tarjan vastaava bändi.

Minusta tämä oli ihan hyvä juttu sikäli, että tänä päivänä itsekkyys on niin muotia, että tekee ihan hyvää ihmisten huomata se, että omaa napaa tuijottamalla jää lopulta yksin.

Vierailija

tuossahan oli ilmiselvästi marcellon alentamista ja että tarja olisi hänen käytöksen myötä muuttunut, ja saanut uuden päämärän elämälleen. Ehkä vika ei ole ainoastaan tarjassa, vaan koko bändissä.silloin on paras lähteä, kun juhlat ovat parhaimmillaan.näin myös tälle bändille kävi, kaikke hyvää jatkossa !

Vierailija

Minusta koko homman takana on se, että Tuomas on mustasukkainen Marcelolle. Siihen viittaa paitsi Tarjan asiaton ja raukkamainen panettelu, myös Marcelon mustamaalaus. Ja se, että Tuomas oli neuroottisen tarkasti painanut mieleensä, mitä Tarja oli milloinkin sanonut. Tuomas esitti kaiken suurelle yleisölle ilman asiayhteyttä. Emmehän tiedä, onko Tarja oikeasti sanonut niin ja näin - tai mitä Tuomas sitä ennen oli provoillut Tarjalle ym.

Vierailija

Näinhän kävi juuri nyt, hyvä 115.Kirje kääntyy tahtomattaan itseään vastaan. Kirje antaa sen kuvan, että bändin jäsenet ovat paitsi epäoikeudenmukaisia myös selkäänpuukottajia ja T viaton uhri.

Ja mikä totuuden mittari on jonkun allekirjoitus? Uskotko sinä, että kaikki allekirjoitetut paperit julkisuudessa ovat totta? Suahan vois höynäyttää kuka tahansa missä tahansa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat