Nightwish hajoaa; Tarja on potkittu pois bändistä... Se siitä vientituotteesta.

Sivut

Kommentit (121)

Muu bändi jäi liikaa taka-alalle ja diivamaisuus suorastaan huokuu siitä naisesta (oopperalaulajille tyypillistä?). Kaiken lisäksi Tarjan englannin ääntämys ärsyttää suunnattomasti. Toivottavasti löytävät uuden, paremman naislaulajan ja jatkavat.

Se onkin outoa, että kun ei tiedetä, mikä on totuus, ei varmasti koskaan - vain erilaisia eri osapuolten kertomuksia ja syytöksiä - niin jengi MIELUUMMIN uskoo törkyjä Tarjasta. Kateutta.

Eiköhän noi muut bändin jäsenet nostais äläkän jos heidän nimensä olis pantu kirjeeseen heidän tietämättään.

Vai väitätkö sinä, että kirje olis valetta? Kai nyt hitto sentään ainakin Tuomaksen oma allekirjoitus on totta?

saati sitten ulkomailla. Tarja Turusen erikoisuus on ollut juuri nimenomaan Nightwish, ja sillä hän tulee ehkä jatkossa jonkun aikaa menestymään. Ihmisiä kiinnostaa julkkiksen tekemiset, kuten jonkun Matti Nykäsen.

Pidemmän päälle en jaksa häneen uskoa, ellei tilalle tule jotain vastaavaa konseptia.

Toki Turunen on myös Nightwishin keulakuva, mutta uskon, että bändin on helpompi löytää uusi persoonallinen ja hyvä ääninen laulaja kuin Tarjan vastaava bändi.

Minusta tämä oli ihan hyvä juttu sikäli, että tänä päivänä itsekkyys on niin muotia, että tekee ihan hyvää ihmisten huomata se, että omaa napaa tuijottamalla jää lopulta yksin.

tuossahan oli ilmiselvästi marcellon alentamista ja että tarja olisi hänen käytöksen myötä muuttunut, ja saanut uuden päämärän elämälleen. Ehkä vika ei ole ainoastaan tarjassa, vaan koko bändissä.silloin on paras lähteä, kun juhlat ovat parhaimmillaan.näin myös tälle bändille kävi, kaikke hyvää jatkossa !

Minusta koko homman takana on se, että Tuomas on mustasukkainen Marcelolle. Siihen viittaa paitsi Tarjan asiaton ja raukkamainen panettelu, myös Marcelon mustamaalaus. Ja se, että Tuomas oli neuroottisen tarkasti painanut mieleensä, mitä Tarja oli milloinkin sanonut. Tuomas esitti kaiken suurelle yleisölle ilman asiayhteyttä. Emmehän tiedä, onko Tarja oikeasti sanonut niin ja näin - tai mitä Tuomas sitä ennen oli provoillut Tarjalle ym.

Näinhän kävi juuri nyt, hyvä 115.Kirje kääntyy tahtomattaan itseään vastaan. Kirje antaa sen kuvan, että bändin jäsenet ovat paitsi epäoikeudenmukaisia myös selkäänpuukottajia ja T viaton uhri.

Ja mikä totuuden mittari on jonkun allekirjoitus? Uskotko sinä, että kaikki allekirjoitetut paperit julkisuudessa ovat totta? Suahan vois höynäyttää kuka tahansa missä tahansa.

tarpeellista laittaa tuo avoimeksi kirjeeksi niin, että kaikki voivat sen lukea. Oli kuitenkin niin tosi henkilökohtainen kirje. Olisivat sanoneet niin kuin muutkin, että Tarja haluaa keskittyä muihin asioihin tai, että tuli henkilökohtaisia erimielisyyksiä. Uskon myös, että tälläkin asialla (niin kuin kaikilla muillakin) on monta eri puolta.

Varmasi Nightwish jatkaa ja löytää uuden ihan yhtä hyvän laulajan. Tuomas on nero ja varmasti on entistä parempaakin musiikkia tulossa. Jos se nyt edes on mahdollista niin täydellistä Oncen musiikki on. Se on sitten eri asia mitä Tarja fanit asiasta ovat mieltä. Luulen, että suurin osa faneista pysyy mukana kuten ennenkin. Minä ainakin.T: fani vm 77

Hyvä Tarja,Olemme tulleet sen tien päähän, jossa meidät on pakotettu valitsemaan loppuuko Nightwishin tarina loppuvuoteen 2005 vai jatkuuko se vielä määräämättömän ajan. Minä en ole vielä valmis tätä luomusta kuoppaamaan, niin paljon olemme sen eteen tehneet töitä viimeisen 9 vuoden aikana. Nightwish on elämäntapa, henkireikä, josta emme pysty luopumaan.

Yhtälailla varmaa on ettemme pysty jatkamaan bändiä sinun tai Marcelon kanssa. Viimeisen vajaan vuoden aikana tapahtui jotain surullista, jota olen pohtinut joka ikinen päivä, aamu ja yö. Sinun asenteesi ja käytöksesi ei enää sovi Nightwishin piiriin. Sinusta on tullut esiin sellaisia piirteitä, joita en olisi uskonut vanhassa rakkaassa ystävässäni näkeväni.

Ihmiset jotka eivät puhu toisilleen vuoteen, eivät kuulu samaan bändiin.Olemme mukana alalla jossa bisnespuoli on välttämätön paha ja jatkuva huolenaihe. Olemme myös bändi, joka on aina tehnyt musiikin sydämellä, musiikin itsensä ja ystävyyden takia. Henkisen korvauksen pitäisi aina olla maallista korvausta arvokkaampi! Nightwish on bändi, se on tunnetila.

Sinulle business, raha ja ulkomusiikilliset tekijät merkitsevät valitettavasti nykyään niin paljon enemmän kuin nuo tunteet. Koet uhranneesi itseäsi ja omaa laulu-uraasi Nightwishin hyväksi, sen sijaan että katsoisit taaksepäin sekä nykyisyyteen, mitä se on sinulle antanut.

Tästä asenteesta on osoituksena kaksi lausetta jotka minulle sanoit lentokoneessa Torontossa:

”Minä en tarvitse enää Nightwishia.” sekä ”Muista Tuomas, että voin jättää tämän bändin milloin vaan, päivän varoitusajalla.”

Minä en pysty enää yksinkertaisesti tekemään biisejä laulettavaksesi.Olet itsekin sanonut olevasi Nightwishissa vain vierailija. Nyt tuo vierailu päättyy, ja me jatkamme Nightwishia uudella naisvokalistilla. Tämä on varmasti yhtä suuri helpotus sinulle kuin meillekin. Olemme kaikki nielleet pahaa oloa ihan tarpeeksi.Olet sanonut seuraavaan levyn olevan joka tapauksessa viimeisesi. Me haluamme kuitenkin jatkaa niin kauan kuin paloa riittää.

On siis aivan turhaa enää kituuttaa sitä yhtäkään levyä yhdessä.

Me neljä olemme pohtineet asiaa jatkuvasti ja ymmärtäneet, että muuta emme halua elämässä tällä hetkellä tehdä, emmekä muuta osaakaan. Joulukuun 2004 lopussa Saksassa sanoit lopettavasi seuraavaan levyyn. Sanoit myös ettet koskaan lähtisi enää kiertueelle, joka kestäisi pidempään kuin 2 viikkoa. Ilmoitit senkin, että USA:n ja Australian voimme tulevaisuudessa käytännössä unohtaa, koska keikkapaikat ja liksat ovat liian pieniä.Olen haastatteluissa sanonut että Tarjan lähtö olisi Nightwishin loppu. Tulen ymmärtämään ihmisten reaktion että asia olisi näin. Tämä on kuitenkin minun sielunkuvani enkä ole valmis päästämään siitä irti yhden ihmisen takia. Ihmisen, joka haluaa keskittää luovuutensa muualle, jonka arvomaailma ei kohtaa omaani.Meitä ei koskaan haitannut se, että et koskaan osallistunut sävellys/sovitustyöhön, ettet koskaan ennen levynauhoituksia käynyt laulamassa treeneissä kertaakaan. Ei se, että halusit matkustaa keikkamatkat lentokoneilla meistä erossa, aviomiehesi kanssa. Ei se, että olet bändin ehdoton keulakuva.

Kaiken paitsi ahneuden, fanien aliarvostamisen, ja lupausten rikkomisen hyväksyimme hyvillä mielin. Sovimme että Nightwish on kaikille prioriteetti vuoden 2005 loppuun asti. Silti moni asia meni sen edelle. Huippuesimerkkinä Oslon jo loppuunmyyty keikka, joka olisi pitänyt peruuttaa sen takia että sinun pitäisi treenata joulukonsertteihin, tavata ystäviä ja mennä elokuviin. Tähän sananmuotoon Marcelo peruutuksen syyn sähköpostissa laittoi. Ja tämä vain yhtenä esimerkkinä monista. Itse en suurempaa itsekkyyttä ja fanien laiminlyöntiä voi kuvitella.

Nightwish on elämäntapa ja työpaikka, johon sisältyy myös paljon velvollisuuksia. Niin toisiamme kuin fanejakin kohtaan. Kanssasi noiden velvollisuuksien täyttäminen ei enää onnistu.

Syvällä sisimmässämme emme edelleenkään tiedä kumpi teistä meidät tähän ajoi. Jotenkin Marcelo on saanut sinut muutettua siitä herttaisesta maalaistytöstä diivaksi, joka ei ajattele eikä käyttäydy enää kuten ennen. Tuntuu että olet liian varma omasta korvaamattomuudestasi ja statuksestasi.Syytät selvästi meitä neljää pahasta olostasi ja siitä että emme kunnioita tai kuuntele sinua. Usko, että olemme aina kunnioittaneet sinua, upeana vokalistina ja ystävänä. Pitkälti sinun ehdoillasi tässä on viime vuodet menty. Sinä olit aina ainoa joka asetti keikoille lähtemisen ehdoksi suuremman keikkaliksan. Tämä ”kaikesta korvaus ja lisää rahaa” – asenne on se mihin kaikkein eniten petyimme!Toivomme että jatkossa ajattelet enemmän oman sydämesi ehdoilla etkä kuuntelisi Marceloa. Kulttuurierot yhdistettynä ahneuteen, opportunismiin ja rakkauteen on vaarallinen yhdistelmä. Älä kuihduta itseäsi.Tämä ei ole asia mistä olemme erityisen ylpeitä, mutta et antanut meille vaihtoehtoa. Kuilu on liian leveä. Ja päätös yksimielisesti meidän neljän. Olemme kulkeneet sen hetken ohi jossa asiat voidaan selvittää puhumalla.Kaikkea hyvää urallesi ja elämääsi,TuomasEmppu Jukka MarcoPs. Tämä kirje on täysin avoin kaikille.

Voihan kyse olla ihan väsymyksestäkin. Heidän tahti on ollut ihan käsittämätön. Ja seuraavaksi Tarja on kiinnitetty erilaisiin produktioihin ja 2006 pitäis ilmstyä soololevy. Olen miettinytkin miten selväjärkisenä jaksaa tuollaisen tahdin. Liekö sitten ahneus taustalla, en tiedä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat