Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kanariansaarille kahden lapsen, 1v11kk ja 3kk kanssa, VINKKEJÄ vastaanotetaan!

Vierailija

Hei kaikille!

Olemme muutaman viikon kuluttua lähdössä em. kokoonpanolla (+isovanhemmat) etelään. Lentokoneesta olemme varanneet vauvalle koppapaikan (sen, joka on ilm. seinässä). Isoveljelle on oma istuinpaikka koneessa. Meillä on Gracon Citysport- rattaat, jotka otamme mukaan. Itse ajattelin kantaa vauvaa lähinnä liinassa. Vaunut tuntuvat niin isoilta raahattavaksi mukana.Liekö noita rattaita mahdollisuus ottaa kansainväliselle alueelle + koneeseen?Jos olette olleet etelässä lasten kanssa, ja jotain vinkkejä tulee mieleen, niin mielelläni niistä kuulisin.Kiitos jo etukäteen vastauksista!

Kommentit (4)

Suojakertoimet pitää olla hyvät lapsella ja varjopaikkoja pitää suosia. Runsas nesteytys on hyvä ja kertakäyttö tuttupullot ovat hyviä, siis ne joissa on se pussi. Tuttelit mukaan ja soseet.

mukaan mitään korvikkeita. En ota alkoholia mutta tosiaan, en ajatellut, että MINÄHÄN voin sairastua! Eli kyllä lähtee pari purkkia Nania mukaan, jos noin kävisi.

Rintapumpun otan mukaan, eli jos haluan käväistä miehen kanssa kahden vaikka syömässä, voivat isovanhemmat hoitaa pienokaistamme. Todennäköisempää kuitenkin on, että kuljemme koko katras koko ajan yhessä.

T. ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat