Ymmärrätkö varpajaisia? Eikö ole jo aikansa elänyt tapa? Miten äijäporukan rällästys liittyy lapsen syntymään?

Vierailija

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Ainiin. Ja tietty miehen hulttiokavereissa! Oma mies on kultamussukka, mutta ilkeät ja inhat hulttiokaverit houkuttelevat pahoille teille...

Vierailija

Ne olivat mukavia naisten iltoja. Kaikki tykkäsivät ja äiti sai mieleisiä ja tarpeellisia tarvikkeita vauvalle. Siis kiva tapa, mutta ei mikään suomalainen. Silti en katso kieroon, vaikka joku täällä Suomessa järjestääkin baby showerin. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.Tykkään myös suomalaisesta tavasta käydä rotinoilla eli katsomassa pientä vauvaa ja äitiä. Silloin on varmasti kaikista mukava, jos vie jonkun tuliaisen, vauvalle tai perheelle. Oikeastaan on tosi harmillista, jos tämä tapa unohtuu, eivätkä äidin ystävät ja sukulaiset käy enää rotinoilla.

Vierailija

missä ihmiset pakotetaan ostamaan lahjoja lapselle joka ei ole vielä syntynytkään. Odota vaikka ristiäisiin tai ensimmäiseen syntymäpäivään.

Vierailija

Ymmärrän hyvin, ettette halua miestenne viettävän varpajaisia, jos he ovat osoittaneet olevansa epäluotettavia ja antavat merkkejä siitä, että tilaisivat mielellään huoran lapsenne syntymän kunniaksi järjestettävään juhlaan. Kaikilla ei kuitenkaan ole näin.

Vierailija

Mutta tuollaista jäkätystä (= nro 9)ei kenenkään tarvitse sietää. Mitäs otit miehen joka ryyppää ja käy vieraissa ja menit vielä kakarankin hommaamaan!

Vierailija

näiden muutaman idiootin takia kannata leimata varpajaisia. Kieltämällä mieheltänne normaali ilonpito ystävien kanssa ja pelolla hallitsemisella ajatte miehet helvetilliseen ahdistukseen, josta ei ole lopulta muuta ulospääsyä kuin ero. Hyvä parisuhde perustuu luottamukseen eikä pelolla hallitsemiseen.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


juhlia ystäviensä kanssa elämänsä tärkeintä tapahtumaa vaikka sitten alkoholin merkeissä, ei se tarkoita että siinä olisi jotain väärää.

Miehet (enkä puhu nyt 100%sta miehiä)nyt vaan eivät koe hauskaksi juhlinnaksi sitä, että istutaan kotona tuijottamassa jälkikasvua ja keskustellaan imetyksestä&kakan laadusta seuraavan 20 vuoden ajan.Antakaa miesten juhlia omalla tavallaa, pirttihirmut.


Mies itse ei halunnut varpajaisia joten niitä ei sitten pidetty. Mentiin sitten yhdessä baariin, kun vauva oli vähän vanhempi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat