Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ymmärrätkö varpajaisia? Eikö ole jo aikansa elänyt tapa? Miten äijäporukan rällästys liittyy lapsen syntymään?

Vierailija

Sivut

Kommentit (27)

Ne olivat mukavia naisten iltoja. Kaikki tykkäsivät ja äiti sai mieleisiä ja tarpeellisia tarvikkeita vauvalle. Siis kiva tapa, mutta ei mikään suomalainen. Silti en katso kieroon, vaikka joku täällä Suomessa järjestääkin baby showerin. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.Tykkään myös suomalaisesta tavasta käydä rotinoilla eli katsomassa pientä vauvaa ja äitiä. Silloin on varmasti kaikista mukava, jos vie jonkun tuliaisen, vauvalle tai perheelle. Oikeastaan on tosi harmillista, jos tämä tapa unohtuu, eivätkä äidin ystävät ja sukulaiset käy enää rotinoilla.

missä ihmiset pakotetaan ostamaan lahjoja lapselle joka ei ole vielä syntynytkään. Odota vaikka ristiäisiin tai ensimmäiseen syntymäpäivään.

Ymmärrän hyvin, ettette halua miestenne viettävän varpajaisia, jos he ovat osoittaneet olevansa epäluotettavia ja antavat merkkejä siitä, että tilaisivat mielellään huoran lapsenne syntymän kunniaksi järjestettävään juhlaan. Kaikilla ei kuitenkaan ole näin.

Mutta tuollaista jäkätystä (= nro 9)ei kenenkään tarvitse sietää. Mitäs otit miehen joka ryyppää ja käy vieraissa ja menit vielä kakarankin hommaamaan!

näiden muutaman idiootin takia kannata leimata varpajaisia. Kieltämällä mieheltänne normaali ilonpito ystävien kanssa ja pelolla hallitsemisella ajatte miehet helvetilliseen ahdistukseen, josta ei ole lopulta muuta ulospääsyä kuin ero. Hyvä parisuhde perustuu luottamukseen eikä pelolla hallitsemiseen.

Vierailija:

Lainaus:


juhlia ystäviensä kanssa elämänsä tärkeintä tapahtumaa vaikka sitten alkoholin merkeissä, ei se tarkoita että siinä olisi jotain väärää.

Miehet (enkä puhu nyt 100%sta miehiä)nyt vaan eivät koe hauskaksi juhlinnaksi sitä, että istutaan kotona tuijottamassa jälkikasvua ja keskustellaan imetyksestä&kakan laadusta seuraavan 20 vuoden ajan.Antakaa miesten juhlia omalla tavallaa, pirttihirmut.


Mies itse ei halunnut varpajaisia joten niitä ei sitten pidetty. Mentiin sitten yhdessä baariin, kun vauva oli vähän vanhempi.

toivottaa uusi lapsi tervetulleeksi maailmaan. Nimi varpajaiset tuli siitä että vanhemmat naiset laskivat vauvan varpaat ja totesivat näin että lapsi on terve tai jotain sinne päin. Et aika yllättävää et se on sit vuosien varrella muuttunut äijien ryyppyjuhlaksi. Vaikka mun mielestä se on ihan ok et mun mies juhlii lapsiemme syntymää.

Varpajaisiin EI liity hillitön ryyppääminen ja pettäminen, ja jos liittyy, niin syy on kyllä miehessä eikä varpajaisissa. Soin miehelleni mielelläni varpajaiset. Hän oli kutsunut (oltiin tuolloin vielä sairaalassa) kaverinsa syömään ja viskipaukuille, taisivat sikaritkin poltella. Tämän jälkeen kävivät parilla irkkupubissa. Kertokaa minulle MITÄ kamalaa niissä varpajaisissa on hyvällä maulla toteutettuna?

saada imetystä käyntiin. Yhden vauvan kokemuksella sanoisin, että menköön kerran (jos ei nyt ihan mitään huoraamisjuttuja kuitenkaan) jos sen jälkeen on vaikka puoli vuotta menemättä. Ja jos varpajaiset voisi järjestää muualla kuin vauvan kotona, ettei äidin tarvitse ensimmäiseksi ruveta siivoamaan.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat