Mielenterveystoimistossa käyneet!tai toiminnasta tietävät.

Vierailija

Kärsin reilu vuosi sitten masennuksesta, kävin mtt;ssa, sain lääkkeet sekä terapiaa n.puolivuotta, jonka jälkeen omat kiireeni ja hyvä vointini ajoi siihen, etten varannut uutta aikaa(koskaan ei kuitenkaan ns.sovittu lopettamisesta tms). Kesällä(vuoden lääkkeitä syötyäni) lopetin itse ne pikkuhiljaa, mutta oireetpa palasivatkin parin kk;n sisällä.

Kun soitin taas MTT;n ja kerroin tapaukseni, oli vastaanotto kylmä- ihmettelivät että paperini ylipäätään löytyi enää (6kk sitten kävin viim.kerran), ja antoivat ymmärtää, että reseptin kyllä saat, mutta" katsotaan nyt sitä keskustelua vaikka myöhemmin" . Peräsivät kovasti myös syytä, miksi haluan keskustelemaan.

Onko noissa paikoissa ns.omalääkäri systeemi, sillä nyt haluaisin juttelemaan, mutta enkö pääse siis samalla lääkärille enää? Onko kellään kokemuksia miten menee? Onko mtt vain todella akuuteille tapauksille vai mistä kyse?

Kertokaa kokemuksistanne!

Kommentit (1)

Kyllä sinun pitää sinne takaisin päästä, kun itse haluat. Ehkä puhelimeen vastanneella tyypillä oli vain huono päivä, jos tuntui suhtautuvan kylmästi. En usko, että olisit ainoa jonka vointi on parantunut ja mielenterveystoimistossa käyminen on sitten jäänyt vähän " kesken" . Kyllä hoitoa voidaan jatkaa, jos asiakas masentuu uudelleen.En usko, että heillä olisi " omalääkärisysteemiä" . Mutta ainahan voi pyytää, että pääsisi samalle lääkärille/psykologille. Lupasivatko he järjestää sinulle ajan? Jos eivät, niin soittele sinne uudelleen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat