MINKÄ TAKIA sä saat toisen lapsen ja mä en?

Vierailija

Minkä takia kaikki mun ympärillä saa lisää lapsia mutta meillä ei onnistu, ei hoidoilla eikä ilman?

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija:

Lainaus:


6 vuotta sitten ja pikkukakkonen kohtuun rv41+4 2 vuotta sitten, eikä kolmosta kuulu. Enkä silti ole katkera muiden onnesta! Ihmiset on niin erilaisia. Onneksi on ihana kummityttö sentään minulla.


pahoitteluni.

Todella olette empaattisia ihmisiä ;( Itselläni on lapsia 5 ja tunnen kolme ihmistä joilla vauvaa ei kuulu.Miksi pitää sanoa noin loukkaavasti ihmiselle joka hakee vain kenties täältäkin vertaistukea?! Tiedän että osa täällä olevista aloituksista on provoja mutta TE arvon viisastelijat;Katsokaa peiliin! Ajatelkaa yhden kerran niitä tilanteita josta täällä joku on kirjoittaa, omalle kohdalle!?

Tämä palsta todistaa että toinen ihminen on ihmisen PAHIN vihollinen.AP:lle.En voi sanoa että tiedän miltä sinusta tuntuu mutta voin sanoa sinulle; Tsemppiä, voimahali ja hyvää syksyn jatkoa.

Hoitojen päättymisen jälkeen olin todella surullinen ja katkerakin. Nyt olen päässyt eroon siitä katkeruudesta ja yritän keskittyä muihin asioihin elämässä. Toki vieläkin välillä surettaa, että sitä toista lasta ei todennäköisesti koskaan tule.

Miksi haluaisin toisen jos en rakastaisi yli kaiken ainoata? Kyllä mä saan valittaa ja itkeä tätä asiaa! Vain toinen saman kokenut voi tietää miltä tämä tuntuu! ap

Vierailija:

Lainaus:

Sano suoraan, että olet kateellinen niille, jotka saavat niin paljon lapsia kuin haluavat. Ja olet pettynyt siihen, että sinä et saa toista lasta, ainakaan nyt.
Ap, ymmärrän tunteesi vaikken olekaan vastaavaa kokenut, ja se on aivan oikeutettu.Meillä ei olisi kenelläkään oikeus surra yhtään ainutta asiaa jos ehtona olisi se, ettei kenelläkään muulla ole asiat huonommin.

Olen kysynyt samaa kysymystä miljoona kertaa itsekin. Tuntenut surua, kateutta ja katkeruutta ja tunnen edelleen. Minulla se on myös vaikuttanut ystävyyssuhteisiin :( Se on ihmisten, jotka saavat toisen ja kolmannen lapsen helppo sanoa, että olisi ollut onnellinen siitä yhdestäkin. Kyllä minä olen onnellinen yhdestäkin, mutta tunnen samalla myös suurta surua siitä, että meille ei vaan toista lasta ole siunaantunut. Siinä vaiheessa kun on alkanut toivoa sitä toista ja yritettykin jo pitkään, niin haaveista luopuminen on vaikeaa.On surullista, että joutuu kokoajan luopumaan haaveistaan. Ensin haaveilin kolmesta lapsesta. Nyt kun saisi edes kaksi. Adoptoiminen on vaihtoehto, tiedän että rakastaisin adoptiolasta täydestä sydämestäni mutta kun niin toivoisin vielä saada kokea raskauden ihmeen ja synnyttää. Ja kun tämä lapsettomuus asia on minulle niin vaikea, en haluaisi että se näkyisi selvästi ulospäin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat