Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hormonikierukan laitosta kolme viikkoa ja aina vaan vuotaa

Vierailija

Kuinka teillä muilla on käynyt, vai pitäiskö heittää jo toivo ja ottaa pois. huolestuttaa hemoglobiinikin kun on ollut muutenkin matala.

Kommentit (6)

Vierailija

sanotaan et ekat 3 KUUKAUTTA vuotaa. Mulla jämptisti näin. Tammikuussa laitettiin, huhtikuussa loppu tiputtelu, sen jälkeen "menkat" (=parin päivän tiputtelu) tulleet juhannuksena ja jouluna =)

Vierailija

ilman vuotoa. Ja taas tiputtelua ja menkat. jne, jne. Nyt kierukka ollut 3kk edelleen aika epämääräinen tilanne ja vain muutamia päiviä ilman vuotoa. Mutta ainakin mun gyne sanoi, että tässä hommassa pitää olla pitkäjänteinen eikä olla heti poistamassa kierukkaa. Ainakin 6kk pitäisi tilannetta katsoa. Jos silloin edelleen jatkuvaa tiputtelua, niin sitten voi miettiä muita vaihtoehtoja

Vierailija

Sen jälkeenkään menkat eivät jääneet kokonaan pois, vaan tulevat silloin tällöin säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta onneksi paljon normaalia niukempina.

Vierailija

Siis tiputtelua jopa kuukausia yhteensoittoon ei kuulosta minusta ainakaan mitenkään terveelliseltä saatikka sitten luonnolliselta.

Uusimmat

Suosituimmat