Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä aloitettiin n. viikko sitten vieroittamaan vajaa 10 kk ikäistä naperoa yötissista. Pari ekaa yötä protestoi jonkin verran mutta kolmas yö nukuttiin jo kokonaan.Sitten alkoikin tapahtua...Vauva herää joka yö neljän aikaan huutamaan enkä saa MILLÄÄN häntä nukahtamaan uudelleen. Sitten on pakko 5.30-6 nousta ylös antamaan puuroa ja imettämään. Kahdeksan aikaan on jo ihan pakko sitten laittaa nukkumaan kun on niin väsy. Mitä ihmettä tässä kannattaisi tehdä kun en kauaa jaksa niin että herään jo neljältä (päivällä en pysty nukkumaan)?? Sillon neljän jälkeen huomaa kyllä että vauva kaipaa tissiä, kaivelee yöpaitaani jne. Tutti ei auta, ei vesipullo, ei tassuttelu, e ikanniskelu... Tuntuis tosi tyhmältä alkaa maitopulloakaan antamaan, imetys ei ainakaan tuu kuuloon kun oilen sitä lopettelemassa.Onko kellään muulla ollut näin ja miten ootte ratkassu ongelman että vauva on alkanu nukkua aamuun asti?

Kommentit (3)

Rupesin itsekin miettimään että jos onkin ihan oikeesti nälkäinen. Pitää ens yönä kokeilla maitopulloa kun käy varmaan neljän maissa itkemään ja katsoa jatkaako uniaan.

Tosiaan alle vuoden ikäisellä voi olla ihan nälkäkin jo 4 aikaan aamuyöstä. Ja kuushan ei enää teknisesti ottaen ole yötä... Itse pidin tuota kello kuutta rajana, milloin annoin aamupullon, mutta sitten huomasin, että pojallahan on jo nälkä siinä klo viiden maissa - alkoi pitämään semmoista hihkuntaääntä, josta tiedän, että nälkä on. Nykyään pidän viittä rajana aamupullon juottamiselle, ja sitten jatketaan unia kainalossa puol kasiin saakka.

Silloin pitää tietysti sitä maitoa antaa... iltasyömiset ehkä vaikuttaa? Joku täällä viime viikolla kirjoitti, että HUSin sivuilla oli lukenut, että vauva voi tarvita vielä 12 kk ruokaa (maitoa) aamuyöstä. Riippuu vauvasta?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat