Te joilla synnytysten väli n. 1,5v. onko seuraava lapsi syntynyt helpommin/aikasemmin?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siis onko syntynyt ajallaan vai jopa aikasemmin? Itse salaa toivon että syntyis mieluummin hiukan etukäteen kuin että menis yli ja tietysti toivon et ois nopeampi synnytys..

Eka siis syntynyt 07/04 ja nyt tokan la 23.1.2005

Susku-83

Kommentit (10)

Tohon en osaa sanoa mitään,että tulisko aiemmin,kun meillä synnytys käynnistettiin ja poika syntyi rv38+1.Mutta synnytys oli kyllä ihan älyttömän helppo,joskin meillä kaikki ovat syntyneet nopeesti ja suht helpostikin.Mutta tää kuopus siis tuli lähes kivuttomasti ja ponnistuskin kesti vaan alle minuutin =)

Lasten ikäero 1v 6kk. Eka synnytys käynnistyi vesien menolla rv 40+1 ja kesti 19h 15 min. Toinen käynnistettiin kalvojen puhkaisulla rv 39+0 vauvan koon ja kovan pelon vuoksi (eli en tiedä, koska olisi lähtenyt tulemaan " luomusti" ), kesto 4h 25 min, ja oli huomattavasti helpompi synnytys tuo jälkimmäinen. Kolmatta odotellaan syntyväksi marraskuun loppupuolella...Kohta kolmen äiti rv 35+5

Eka syntyi 3 päivää lasketun yli vaikka neuvolassa epäiltiin syntyvän jo aikaisemmin. Synnytys kesti kaikkiaan n. 7 tuntia ja sujui hyvin.

Toinen syntyi rv 36+4 ja sairaalassa ehdin olemaan 20 min kun oli jo syntynyt ja silloinkin kaikki meni hyvin. Myös toisen kohdalla arveltiin, että etuajassa ois tulossa.

Olenkin vitsailut, että kolmas syntyis kotona jos sellainen joskus tulisi. Mitä ei kyllä tule ainakaan näillä näkymin...

Esikoinen syntyi rv 41+5, synnytyksen kesto 5h30min+ponnistus 18min.

Kivunlievityksenä oli epiduraali. Eppari leikattiin ja synnytys oli helppo.Kuopus syntyi rv 39+2, synnytyksen kesto 4h+ponnistus 4min. Kivunlievityksenä ainoastaan ilokaasu, tikkejä ei tarvittu ollenkaan.

Helppo ja nopea synnytys, mutta kivuliaampi, kun eka synnytys.

Toinen lapsemme syntyi rv 36+1, synnytyksen kesto I-vaihe n. 4t ja ponnistusvaihe 1min ( yksi ponnistus, tuli pienen koon takia vauhdilla ), kolmas lapsemme syntyi rv 40+0, I-vaihe 1t ja ponnistus 4min. Eli mulla on kyllä kaikki synnytykset aina lyhentyneet ja helpontuneet. Tiedä kuinka vauhdilla neljäs tulisi, mutta luultavasti meidän lapsiluku on jo kasassa.

eka syntyi 4,5tuntia, eppari, ja ponnistus 45minuuttia, päivän meni lasketun ajan yli.

toka syntyi 3,5 tuntia, luomuna parilla ponnistuksella, mielestäni helppo synnytys. meni 10 päivää yli lasketun ajan._yleensä_ toinen synnytys on helpompi, varsinkin jos synnytys käynnistyy spontaanisti eli ei käynnistetä. tsemppiä koitokseen!!

Esikoinen syntyi rv39 tasan käynnistyksellä (raskaushepatoosin takia) synnytys kesti 5h (ponnistus 13min) ja eppari tehtiin. MUn mielestä synnytys oli helppo.

Kuopus syntyi kanssa rv 39 tasan. Synnytys käynnistyi itsekseen. Synnytys kesti yli 13h (ponnistus 14min) ja epparia ei tehty. KUopuksen synnytys oli mielestäni kivuliaampi, johtuen varmaan, että epiduraali ei kerennyt vaikuttaa. Tosin synnytyksestä vasta viimeiset pari tuntia oli kipeitä.

Kummassakin synnytyksessa sain ilokaasua ja epiduraalin, mutta kuopuksen kanssa se ei kerennyt vaikuttaa kun piti jo ruveta ponnistamaan.

Esikoinen syntyi rv 40+4. Lähes vuorokausi pakerrettiin, mutta loppujen lopuksi ponnistusvaihe ei kestänyt kuin 19min. Eppari leikattiin, mutta parani hyvin ja nopeasti.

Kuopus syntyi rv 40+5 ja ensimmäisestä supistuksesta meni syntymään aikaa vajaa 5 tuntia. Sairaalassa oltiin oltu tunti ja ponnistusvaihe oli n. 4min. Muutamalla ponnistuksella oli poika maailmassa. Pieni repeämä joihin pari tikkiä. Paranin siitä pian.Kuopuksen syntymä oli siis parempi kokemus vaikken mitään kivunlievitystä ehtinyt saamaan. Esikoisen synnytyksessä sain epiduraalin, se kyllä auttoi, mutta en tuntenut lainkaan ponnistamisen tarvetta, joten kätilön käskystä ponnistin kun sopiva supistus tuli.Tsemppiä tulevaan, hyvin se menee!

Mun kahdella vanhemmalla lapsella on ikäeroa 11kk. Esikoinen syntyi rv 40+4, synnytys kesti runsaat 30 tuntia. Toinen lapsi syntyi rv 40+6, synnytys kesti alle 7 tuntia eli aika paljon vähemmän kuin ensimmäinen =)Tokan ja kolmannen lapsen välillä onkin yli 10 vuotta ikäeroa, kolmas syntyi rv 42+1 ja synnytys kesti n. 10 tuntia. Kolmannen ja neljännen välille tulee ikäeroksi n. 1v 2kk, saas nähdä milloin nelonen syntyy ja kauanko synnytys kestää =)Tansku, muksut & vaavi rv 31+3

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat