Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vedin sitten tässä taannoin " klö vastaa" -palstaa ihan pokalla, ja täydestä meni! :D

Vierailija

Kysymyksiä olisi tullut vaikka kuinka. Ja minulla ei siis todellakaan ole minkäänlaista alan koulutusta eikä osaamista.Kyllä olette mammaraiset höynäytettäviä.

Kommentit (9)

Kaipasin varmaan silloin rohkaisua, että kyllä kaikki menee hyvin. Ja niinhän sinä ap (ehkä) teitkin. Että kiitos sinulle siitä.

Toivottavasti tunnet kuitenkin myös hieman syyllisyyttä, koska neuvosi olisi voinut olla vääräkin. Minä olisin yksinkertaisena ihmisenä halunnut uskoa sanomaasi, että kaikki on hyvin. Enkä olisi mennyt lääkäriin, olisin saanut pahan kohtutulehduksen ja mahdollisesti menettänyt kykyni saada enää lapsia. Noinkin siinä olisi voinut käydä....

Onhan omaa typeryyttään jos menee uskomaan tuollaisiin juttuihin että" kätilön vastauspalsta" .Kannattaisikohan hakea apua ihan oikeasta paikkaa eli lääkäristöä tai sieltä neuvolasta eikä mistään AV-palstalta.

täällä moni haluaa oikealta kätilöltä tietoa.

Olet ap vastuuntunnoton idiootti jollain oikeesti voi olla epävarmuutta ja sinä sit voit aiheuttaa vastauksillas peruuttamatonta vahinkoa.

No nyt joku sanoo et kantsis soittaa lääkärille,mut voi olla et on epävarma ja kun tääl kätilö on niin kysyisi neuvoa tarviiko huolestua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat