Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuka myy meille halvat kaksosten rattaat/vaunut...

Vierailija

ei oo mitään väliä minkä väriset, malliset, vuosimalli, kunto, ainoa ehto on että rattaat liikkuu... yms... Ollaan aloittamassa kaksosten + hieman vanhemman sisaruksen kanssa perhepäivähoito voitais vuorotella aina että ketkä istuu rattaissa ja kuka kävelee..., meillä ei oo autoa joten joka aamu joudumme 2km mennä perhepäivähoitoon ja iltapäivällä sitten takaisin...vastaukset suoraan s.postiini ella.antikainen@jippii.fi koska tämä on mun veljen kone enkä voi käydä täällä usein, joten vastaukset saattais häipyä täältä ennen kun pääsen taas kaattoon... :) Kiitos kaunis kaikille ylimäärästen rattaiden/vaunujen omistajille, jotka ois valmiina myymän meille rattaansa alle 70e...saa mennä vähän ylikin :)

Kommentit (14)

Lisäksi näissä rattaissa on usein painorajoitukset. Kandee kysyä, että paljonko on, jos painavampi isosisko/-veli pitää välillä päästä kyytiin.

niin ja joku sano et ei usko et ollaan pärjätty ilman kaksosrattaita... no kyllä me vaan ollaan kahdet yhdistelmät on, ei mitkää hienot mutta liikkuu silti,... toiset niista meni juuri rikki :( t:ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat