Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tapiola korotti lapsivakuutuksen maksua 10% kasvaneen korvausmenon vuoksi..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

tuli vain kirje kotiin tiedoksi. Onko muita jotka ovat vastaavan kirjeen saaneet? Voiko ne noin vain korotella maksuja??

Kommentit (5)

korotetaan riippumatta siitä, onko juuri sinulla ollut korvattavia vahinkoja tai ei. Sama juttu kuin liikennevakuutusten hinnoissa, ihan sama miten huolellisesti ajat, jos muut mälläävät, myös sinä kärsit nousevista vakuutusmaksuista. Näin menee vakuutuslogiikka.

Hei!

Vaikka en kyseistä tapausta tunne tarkemmin niin vakuutusyhtiöillä on oikeus hinnan korotukseen korvausmenon kasvaessa. Hinnan korotukset tulevat yleensä voimaan aina vakuutuskauden alusta eli laskuissanne on varmaan mainittu vuoden mittainen aika esim 01.01.2005-31.12.2005 ja kun uusi vuoden mittainen kausi alkaa silloin lähetetään laskut ja mahdolliset kirjeet hintojen nousuista. Välillä meillä lapsiperheillä näitä korvattavia vahinkoja sattuu ja silloin hinnat nousevat, välillä vakuutuksissa aina toisinpäin. Niin vielä että joissain vakuutuksissa oli muistaakseni että jos korotus on todella suuri niin sitten pelkkä ilmoitus ei riitä.

Muru05

Vakuutuksien hintoja korotetaan kaikkien vakuutuksenottajien kesken tasapuolisesti lapsivakuutuksissa riippumatta siitä oletko saanut korvauksia vai ei.

Muru05

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat