Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

!Milloin huolestua jos ei napa irronnut?!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vauva nyt 2vkoa 2pvä ja napa on aika tiukan tuntuisesti vielä paikoillaan. Puhdistaessa lähtee vähän sellaista kuivaa " räkää" , joka hajutonta, joten en siitä ole huolestunut. Sairaalassa ei puhuttu mitään asiasta, enkä osannut kysyä kun oli joku muistikuva että pitäis irrota n. viikon iässä, mut nyt ei ole vieläkään irronnut. Neuvolatäti sairaslomalla, joten sieläkään ei olla päästy käymään.Eli siis milloin pitäisi irrota ja milloin taas huolestua jos ei irtoa?

Kommentit (6)

...kun ei vastauksia ole tullut. Olisin todella kiitollinen jos joku voisi kertoa milloin teillä on napa irronnut, kun mulla ei mitään tietoa onko meidän tilanne ok.

meillä irtosi tytöllä viikon ikäisenä ja pojalla myöhemmin. mut ei tossa vielä mitään epänormaalia ole kun ei kerran edes haise pahalle. ja voi kyl ruveta haiseen pahalle kun alkaa oikeen irtoomaan ja voi tulla vaippaan tai vaatteisiin verta mut ei siitä kannata huolestua. on normaalia.

Napaa puhdistetaan samalla tavalla kun tyngänkin aikana, kunnes se pieni haavauma parantuu. Muutama päivä? Viikko? Sori nyt en muista enää 4kk takaisia tapahtumia...=)

Hyvä tietää että normaalia. Kun yritin tänään neuvolaan soittaa niin ei th vieläkään paikalla, niin ei ainakaan tartte tosta asiasta olla huolissaan. :)Ps. pitääkö sitä napaa puhdistaa vielä jollain irtoamisen jälkeen?

Meillä napatynkä irtosi noin 3 viikon ikäisenä. Minäkin ihmettelin, että ei irtoa. Juuri samana päivänä oltiin menossa neuvolaan ja vaippoja vaihtaessa ennen lähtöä se sitten irtosi. Ei antanut mitään viitteitä ennen sitä. Tuntui, että on tiukasti vaan kiinni.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat