Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Hei! Tyttömme (vajaa 2-vuotias) on ollut sairaana todella pitkän aikaa: pari viikkoa sitten alkoi kuume, joka loppui 5 päivän jälkeen. Hän oli lähes kuumeeton 2 pv, ja uusi kuume alkoi, joka on nyt kestänyt viikon. Olemme käyneet sairaalan lastenpäivystyspolilla useaan otteeseen, ja diagnoosina on virusinfektiot: kun ensimmäinen loppui, sai hän uuden infektion tod.näk. juuri tuolta polilta. Viimeksi perjantaina tehtiin taas tutkimukset, ja lähetettiin kotihoitoon: viruksen pitää antaa mennä ohi. Alkaa todella hermostuttamaan, koska kuume ei tunnu menevän ohi. Onko muilla kokemuksia vastaavasta? Suosittelisitteko yksityistä sairaalaa/polia, esim. Mehiläistä?

Kommentit (4)

Ns. oireenmukainen hoito. eli kuumelääkettä, mustaherukkamehua, valkosipulia (avaa hengitysteitä), sängyn pääty ylös -> helpompi nuhanenän hengittää öisin kun räkä valuu pois ylähengitysteistä sekä hellää halausta ja syliä ja pitkää pinnaa vanhemmille.

Juu, kyllä on kokemusta, korvatulehduskierteen kera. Ota käyttöön maitohappobakteerit, ainakin Gefiluksesta on tutkittua tietoa että parantaa suoliston vastustuskykyä viruksille. Muuta en osaa neuvoa, viruksille kun ei voi oikein yhtään mitään muuten kuin vastustukyvyn avulla (jota kyllä kertyy sairastellessa...). Kannattaa tarkistuttaa korvat ja keuhkot välillä kuumeilun jatkuessa, tulehdus kun voi näkyä huomenna vaikka tänään on todettu terveeksi...Keskimmäisemme saa noita viirusflunssia tosi helposti ja tuntuu että syys-talvi menee koko ajan pojan ollessa kipeänä. On itsekkin tottunut jo niin että ei ihan pienistä petiin jää. Oireita yritetty vaan helpottaa.

Kiitos kovasti vastauksista. Onko teilläkin näissä tapauksissa kestänyt kuume useita viikkoja? Meillä jo yli pari viikkoa, tosin pari pv oli kuumeetonta -> uusi viirus kai iski perään. Entä onko teillä kuulunut näihin virusflunssiin nokkosrokkoa? Tämä kuume nimenomaan tässä huolestuttaa, mutta lääkärien mukaan ei pitäisi olla syytä huoleen...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat