Kannattaako vauvaa 6kk viedä uimahalliin?

Vierailija

Miten sielä toimitaan käytännössä? Pidetäänkö vauvalla vaippaa?

Onko vesi liian kylmää?

Kommentit (6)

Ota vaikka koppa mukaan (auton turvaistuin on ehkä parempi.. ) siinä vauva köllöttelee kun käyt suihkussa jne. Ei vaippaa mukaan kun vauva ui, vaan sellainen pitkälahkeinen uimapuku. Sitten Ainakin 2 varapyyhettä, kun se vauva kuitenki johonki pissii. Ja sen vauvanistumen alle sellainen muovi, ettei kosteus tule siitä läpi.

Uimisesta.. Jos on olemassa terapia-allasta tai jotain lämpimämpää allasta niin hyvä, muuten olisin tarkkana sen uittamisen suhteen ettei kylmety. Saunaan voi mennä, mutta älä ylälauteelle tai silloin jos joku heittää " megalöylyjä" . Tsemppiä - kyllä se hyvin menee.. Ainiin.. vauva väsähtää tosi paljon uimisessa käynnistä, muista antaa tisua (tai korviketta, mikä nyt on tilanne teillä..) että nukkuu hyvin ja sikeesti :)

Kerropa miehesi äidille, että jos välttämättä haluaa päästä vauvaa uittamaan niin järjestää teidät vauvauintiin. Meillä vauvauintia harrastanut 1-vuotias aloitti juuri käynnit tavallisessa hallissa ja sielläkin on aluksi mennyt palellessa, eli noin pieni ei todellakaan pärjää tavallisessa altaassa. Ja mieti mitä kaikkea pöpöjä siellä vedessä on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat