Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meidän 1,5 vuotialla pojalla on jo ollu koko syksyn toinen korva sellainen, että siitä ei tule vaikkua ollenkaan ja se on kuiva sisäpuolelta. Toisesta korvasta tulee tosi paljon ja niin tuli tästäkin ennen. Mikäköhän voi olla?

Kommentit (2)


Ystäväni pojalla oli siistit vaikuttomat korvat ja ystäväni ajatteli vaan että hyvä niin.Kerran lääkäri katsoi korviin flunssan yhteydessä ni vaikku oli jotenki tukkeutunu korviin niin että sitä ei enää ulos tullu.Korvia sitten hoidettiin tipoilla ja huuhtelulla ja lääkäri niitä putsasi.

Ja tämän perustelen sillä, että korvahan yleensä suojautuu lisäämällä vaikun tuotantoa tietyissä tilanteissa (esim. jos on liian suuri melu). Flunssat. pöpöt.. saavat kanssa helpolla niin pienen kuin ison ihmisen korvassa vaikun erityksen lisääntymään - aivan kuin ne muutkin röörit samassa tilanteessa lisäävät omaa " nesteen" tuotantoaan. Joillain ihmisillä allerginen reaktio tuntuu korvissa saakka: vaikkua saattaa erittyä lisää ja/tai korvat kutjata.Itse saan joskus allergisesta reaktiosta korvani vaikkuisemmiksi.. kuten myös kutjaamaan : /. Omalla miehelläni muuten tuotanto laski radikaalisti jonkun aikaa tupakan polton lopettamisen jälkeen (olisko puoli vuotta oltuaan polttamatta tms.) Omalla tyttärellä ei ole tarvinnut korvia puhdistella. - Muuten kuin alle vuoden ikäisenä kutakuinkin siinä paikkeilla, kun hänellä oli elämänsä ensimmäinen - ja ilmeisesti viimeinenkin - korvatulehdus kummassakin korvassa.- Tiina -

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat