Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meidän 1,5 vuotialla pojalla on jo ollu koko syksyn toinen korva sellainen, että siitä ei tule vaikkua ollenkaan ja se on kuiva sisäpuolelta. Toisesta korvasta tulee tosi paljon ja niin tuli tästäkin ennen. Mikäköhän voi olla?

Kommentit (4)

Kiitos vastauksista, kävimme korvalääkärille (onneksi on vakuutus niin saa ihan valita lääkärin:), mutta pojan korvat on ihan ok! Sanoin vain, että vaikun tulo vaihtelee.

meidän pojalta on aika moni lääkäri yrittänyt, niin yleis- kuin erikoislääkäritkin. Usein saavat sen verran irrotettua että näkevät onko tulehdus, mutta on joskus jäänyt jopa epäselväksi. Käskevät panna removaxia ennen kontrollia. Uusin ohje oli, että pitäisi panna kerran viikossa korvaan ceridal-öljyä, niin vaikku ei pääsisi sinne kovettumaan. Helpommin sanottu kuin tehty vajaa 5-vuotiaan pojan kanssa, mutta kokeillaan.

Meillä on kahdella pojalla ihan erilaiset korvat! Toisella saa putsata vaikkua joka päivä, ja toiselta ei tule koskaan. Joka kerta lääkärissä sitten todetaan, että korvassa on niin paljon kuivaa vaikkua, ettei tärykalvoa näe eli esim. korvatulehdusdiagnoosia ei voi varmasti tehdä. Ja sitten yritetään kotona räpätä removaxin kanssa, mikä on ihan uskomattoman vaikeaa!!!!

ainakin yksityisellä näin...Meidän vauvelilta tuli viimeksi vaikkua toooosi paljon ja vasta sitten lääkäri kykeni tärykalvon näkemään. Toimenpide ei satu, paitsi tietty jos on tulehdusta niin pelkkä korviin katsominenkin voi tuntua epämiellyttävältä.Meille korvalääkäri sanoi, ettei removaxia saa missään nimessä käyttää pienten lasten korviin; vaikku voi jämähtää kiinni entistä tiukemmin...Terveyskeskusten yleislääkärit saattavat tätä suositella, korvalääkärit kuulemma eivät koskaan!!! Eli pyytäkää ensi kerralla että lääkäri pyöräyttää vaikut pois sillä metallitikulla, kyllä jokaisen lääkärin pitää pystyä se tekemään...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat