Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Takykardiaa!!Huimaa, suu kuivuu,sydän hakkaa

Vierailija

Mistä moinen? Tilanteeseen liittyy vielä pyörrytystä ja pahaoinvoinnin tunnetta. Pelottavaa. Alkaa levossa ja menee usein nopeasti ohiste. Ei liity krapulaan tms. Väsymykseen ehkä? Pitäiskö mennä jatkotutkimuksiin?

Kommentit (4)

Omaa tiheälyöntisyyttäni on tutkittu jo 6 kk. Rasitus-EKG:n tuloksia odottelen ja pelkään ( lääkärin reaktoiden takia tutkimustilanteessa), että kyse on jostain vakavammasta kuin rytmihäiriöt. En halua pelotella, mutta älä turhaan ole " kiltti" vaan vaadi, että vaivasi tutkitaan kunnolla ( esim. verikokeet, keuhko- ja sydänröntgen, Holter, rasitus-EKG, sydämen ultraääni...)!

Todennäköisesti vaivasí on vaaraton, vaikkakin kiusallinen. Siihenkin on olemassa oloa helpottavia lääkkeitä.

aina sillon tällön (ei kovin usein) tulee tunne, että huimaa. Sitten alkaa sydän hakata ja ne muut oireet tulevatkin sitten sopivasti perässä... Kait se johtuu pelosta? Joku hermosto aktivoituu... tiedä häntä. Mutta kovin outoa on. Ollut puolen vuoden aikana muutamia kertoja. Ekg:n otto hankala tilanteissa, kun pisin kesto ollut 10 minuuttia. Hitto, et kaikenlaista voi olla! Peee!

Näihin huimailuihin ja sydämen tykytyksiin ei liity kipuja ei puristavaa tunnetta eikä hengenahdistusta. Eikä koskaan ole tullut urheillessa tai tehdessä jotakin. Viimeksi alko kun kävin nukkumaan. Pientä pelokotilaa nykyään liittyy juuri tähän...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat