Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

4-v. synttärit prinsessa-teemalla

Vierailija

Eli tyttö haluaisi 4-v. synttäreilleen prinsessa-teeman.

Millaista ohjelmaa ja tarjoilua laittaisin?tarjottavan pitäs olla laktoositonta ja kananmunatonta.Tosiaan, kullanarvoisia vinkkejä kaivataan.

Kommentit (1)

Vierailija

... annan omia vinkkejäni. Tarjoiluun sopivat suolaisiksi esimerkiksi popcornit, sipsit ja maissilastut. Dippipaletti on meillä ollut suosittu, porkkananpaloja, kurkun paloja, anaksia, viinirypäleitä jne hammastikkuihin sekä itse tehty dippikastike laktoosittomaan kermaviiliin (seka Valiolla että Arlalla on kokonaan laktoosittomat).

Makeita tarjottavia näin lämpöiseen aikaan ovat esimerkiksi mehujäät ja laktoosittomat jäätelöt (isoäidin mustikkatuutit, täysin laktoosittomat, saa Jäätelöautolta, kaupan tiskilläkin kiva valikoima niin isommissa kuin pienemmissä pakkauksissa). Meillä ei ole oikein koskaan kelvannut täytekakut, joten jäätelön rinnalla on ollut makeisia, keksejä ja itse tehtyjä leivonnaisia (Isomitta -sivuilta saat reseptejä munattomina ja laktoosittomina isommallekin porukalle).

Prinsessat voivat juhlissa vaikkapa askarrella itselleen oman "kruunun" ja helmikaulakorun. Pienet tanssiaiset ja lasten karaoke sopivat aina pikkuprinsessoille. Ja voihan se prinssi olla piilottanut vaikkapa avaimen, jota lapset voisivat etsiä. Ja se avain voisi arkkuun, jossa on niitä karamelleja tai sitten kaappiin, johon se prinssi onkin piilottanut kaikkien kengät.

Ulkona prinsessat rakastavat hyvällä säällä pieniä picnicejä tai ihan vaan nukkeleikkejä. Kutsussa voisi pyytää jokaisen tuomaan oman nuken mukanaan. Nukkekin varmasti tarvitsisi ainakin kaulanauhan. Näin toimien vieraille ei tarvitse enää miettiä mitään kotiinviemisiä, mikä tuntuu nykyisin olevan (harmikseni) yleinen tapa.

Kun prinsessa viettää syntymäpäiviään, niin esim. vaaleanpunainen lakana on paras pöytäliina, siihen pieni ruusukimppu maljakkoon ja kivat serveetit kattaukseen. Oveen sopii mainiosti suuri vaaleanpunaiselle pahville tehty kyltti, jossa lukee: PRINSESSAT JUHLIVAT TÄNÄÄN.

Toivottavasti sait joitakin ideoita.

Uusimmat

Suosituimmat