AV-etiketti-G: Paljonko ovat nettokktulosi ja oletko posliini? Enta onko lapsellasi Ticket-ti-heaven haalari ja voitko kuvitella ostavasi v...

Vierailija

Kommentit (9)

Vierailija


en ole posliini,mutta koetan siistiä kapeammaksilapsella on ticket-to-heaven -haalari :)Seiskaa en voisi ostaa!! Sittariin voisin ulkoilupuvussa mennä.

Vierailija

En ole posliini, mutta ajelen siistiksi.En voi kuvitella ostavani verkkareissa cittarista seiskaa. Kaikkein vähiten voin kuvitella em. ostavani seiskaa. Harvemmin menen verkkareissa kauppaan, mutta joskus kyllä samalla reissulla kun nukutan lastani vaunuihin ja olemme ennen sitä ulkoilleet, enkä viitsi mennä vaihtamaan vaatteita välillä.

Vierailija

t.2ps. ap:lle vinkki. Kirjoita kysymykset tekstikenttään niin ihmiset voivat nähdä ne vastatessaan. Kaikkia en näköjään muistanut heti ulkoa.

Vierailija

Paljonko ovat nettokktulosi ja oletko posliini? Entä onko lapsellasi Ticket-ti-heaven haalari ja voitko kuvitella ostavasi verkkareissa Citymarketissa Seiskan?Kesällä posliini, talvella n. 2-3cm suikale lämmikkeeksi :)Lapsilla on Travellea ja Rasavilia, jopa taitaa olla yhdellä Reimatec. Seiskaa en ostaisi koskaan missään asussa. Cittarissa kyllä käyn ja useimmiten vapaa-aikana vielä siistissä urheilu- tai oloasussa.

Vierailija

nettotulot pienet eli n900e/kk ja olen lähes poslari, pieni tupsu vain.lapsella on reimatecin välikausihaalari ja lassietecin talvihaalariJa en TODELLAKAAN voisi mennä verkkareissa sittariin tai ostaa seiskaa muissakaan asusteissa. =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat