Montako kertaa harrastat liikuntaa viikossa ja mitä lajia?

Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

mulla on jumppa kerran viikossa, ja jo se tuottaa meidän perheessä vaivaa ja hankaluuksia. Lasten harrastuksia kun on jo joka illalle. Onneksi mies ei harrasta mitään.

En yleensä käy kuntoilemassa mihinkään vakioaikaan, vaan silloin kun töiden, kodin- ja lastenhoidon lomasta ennätän. Hyötyliikunnan lisäksi aika tuntuu riittävän maniosti kolmeen kuntoilukertaan, joskus tulee käytyä useamminkin.

jos kaikilla lapsilla on eri harrastukset ja kiinnostuksen kohteet, aikaa ei vanhempien harratuksille yksinkertaisesti jää. Ellei sitten tingi kaikesta perheen vähästä yhteisestä ajasta.

Kahdella vanhimmalla lapsella on harrastus 2 x vk, kolmannella 1 x vk. Kaksi pienintä ei vielä tarvi harrastuksia.Jos joku ihmettelee miten tämä on mahdollista niin näin:

Maanantai: tytär menee suoraan koulusta soittotunnille. mies menee pelaamaan illalla kun lapset on jo laitettu nukkumaanTiistai: minulla jumppa ja samaan aikaan kolmosen harrastus jonne mies vie ja josta minä haen hänet jumpan jälkeenKeskiviikko: 2 vanhinta yhteisessä harrastuksessaanTorstai: Minä jumpassa ja kakkonen harrastuksessaan jonne pääsee itse kulkemaanPerjantai: mies pelaamaan suoraan töistä, on kotona jo hyvissä ajoin (n. klo 18)Lauantai: mun jumppa

ja kaikkina väliin jäävinä päivinä pyrin vähintään reippaan kävelylenkin tekemään. Hyvin jää aikaa, mies käy lenkillä ja lapsilla oma harrastuksensa. Ei se liikunta oikeesti niin kamalasti aikaa vie, lähinnä aika on tekosyy sille, jos ei huvita liikkua.

Nyrkkeilyä ja punttia lähinnä.. Lisäksi saatan lenkkeillä, mutta lasken aina vaan noi ohjatut kerrat..Ja vaikka kuinka olisit alipainoinen niin kannattaa harrastaa liikuntaa lihaksien ja luuston takia.. Voi käydä köpelösti jos lihakset on huonossa kunnossa ja esim. kaadut.. Sillon sua ei suojaa mikään..

olen kotona muiden lasten kanssa, kun mies kuljettaa jotakin lapsista harrastuksiin. Tätä on joka ikinen arkipäivä. Ei siis harrasta mieskään mitään.

Inhoan liikuntaa. Olen aina inhonnut. Kävelen parkkipaikan ja kodin väliä ja painan kaasupoljinta, siinä se mun liikunta. Olen pahasti alipainoinen, enkä halua kuluttaa yhtään liikaa energiaa. Kunnon kohottamisen takia olisi tietenkin hyvä vähän liikkuakin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat