Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ostimme uuden pesutornin ja nyt kun katselen vaatteittemme pesumerkintöjä niin lähes kaikissa on rumpukuivaus kielletty. Argh. Kuivaatteko siitä huolimatta esim. puuvilla/trikoo vaatteet rummussa vaikka se kiellettäisiin? Nyt äkkiseltään tulee mieleen, että eihän sitä voi käyttää kun pyyhkeisiin ja lakanoihin eli turha vehje?

Kommentit (6)

pyykinkuivautussysteemejä mietittiin...päädyin sitten kuivauskaappiin, ja oon ollu tyytyväinen:

*tehokas

*hiljainen

*KAIKKI voi laittaa sinne (paitsi gore- ja reimatec- kamppeet)

*voi kuivata myös " likaisia" vaatteita, esim. pyyhkeitä uimareissun jälkeen

*halvempi kuin rumpunyt ollaan vähän matkoilla ja täällä on pesutuvalla rumpu, meinasin saada sydärin, kun hain lakanoita kuivumasta: olivat AIVAN yksi mytty ryppyjä! En tiiä, joudunko silittämän ne että saan ees viikattua...

Kuivaan rummussa lähes kaikki sisävaatteet. Useimmissa trikoovaatteissa on kielto, koska kuivaus kutistaa vaatteita.Jollakin valmistajalla on ilmoitus, että kuivaus kutistaa vatetta yhden koon verran. Riippuu kuitenkin vaatteesta, kuinka paljon kutistuu.Vaatteet ovat sileämpiä kuin narulla kuivatettuna. Lisäksi niistä tulee pehmeitä, huuhteluainetta ei tarvitse. Jos rumpuun laittaa isoja lakanoita, kannattaa laittaa vähemmän pyykkiä kuin tavallisesti, muuten ovat ryppyisiä.

Ja se että pyykki haisisi pahalle rummun jälkeen ei pidä paikkansa! Enemmän meillä haisee pyykki sen jälkeen kun on kuivaustelineellä roikkunut kun rumpukuivauksen jälkeen.

T-paidat, collagepaidat, collagehousut, " verkkarit" (trikootyyppisestä) kankaasta olen kuivannut ja eivät ole kutistuneet.

Melkein kaikki lastenvaatteet (paitsi tutta ja olen niitäkin kuivatellut rummussa) voi rumpuun laittaa. AIka vähän vaatteita enää kuivattelen telineellä, muutamia hassuja juttuja.

Iso plussa rummusta on meillä se että kerää koirankarvat aika tehokkaasti vaatteista, mitkä olisivat vaatteissa kiinni vielä telinekuivauksen jälkeen...

En ole myöskään huomannut että olisivat kuluneet mitenkään enemmän, nukka lähtee mukavasti pois. Jossakin kuulin että telinekuivaus huoneessakin syö sähköä, miettikää sitäkin.

En ole ostosta katunut.

meillä se on välttämätön, koska perhe on suuri ja mitään pyykinkuivatustilaa ei ole. Kuivaan siellä melkein kaiken sukkahousuja, rintsikoita ja lasten trikoita ja ulkovaatteita lukuunottamatta. Jos vaatteet kutistuu tai haalistuu, niin silloin on varmaan valittu väärä ohjelma, liian kuuma lämpötila esimerkiksi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat