Vierailija

Täällä oli aikaisemmin juttua siitä, kuinka monella naisella on seksikokemuksia miehen kanssa, jolla on yli 20-senttinen penis.

90% miehillä on 13-18 cm. Näin yli 18-senttinen on viidellä sadasta. Ja yli 20-senttinen ehkä yhdellä tuhannesta. Tilastollisesti ei tällaisia kokemuksia siis pitäisi olla kovin monella. Kertokaapa kenellä on kokemusta todella isosta?

Kommentit (10)

Siis tosta pituus/paksuus suhteesta. Paksumpi parempi. Mies ei jostain syystä anna sitä koskaan mitata, että mistäs sen tietää?? Ootko itse mitannut omasi?Se ettei koolla ole väliä on ihan yhtä totta kuin että " sisäinen kauneus" on tärkeintä. Ihminen on joko kaunis tai ei, ja isompi on parempi.

eipä oo tullut mittailtua. Kuinka moni ylipäätään harrastaa mittailua ja miten siihen on suhtauduttu? Oishan se mielenkiintoista tietää koko, mutta en oo kehdannut ryhtyä moiseen toimintaan...

Paksuus se miehen pekee,mut toki pituudellakin on merkityksensä.Olin kerran " ohuen" kans,eikä tuntunut miltään...Mitataanko pituus ja paksuus paraati kunnossa vai velttona?

Kokemukset eivät olleet tosin kovin miellyttäviä, kyseisten herrojen penikset ovat olleet pitkiä, mutteivat kovin paksuja, ja koin yhdynnän lähinnä kivuliaana. Kun ajattelen kiihottavan kookasta penistä, mieleeni tulee pikemminkin paksu jötikkä kuin pitkä suikero. Paksu rules!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat