Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

jos teillä ei vielä ole elinluovutuskorttia, niin tilatkaa se täältä.

Kommentit (9)

Vierailija:

Lainaus:


Kaikki tämä perustuu vapaaehtoisuuteen; toiset eivät ikinä voisi kuvitella luovuttavansa omaa tai perheenjäsenensä elintä jollekin tuntemattomalle ja tätäkin näkemystä tulee kunnioittaa.


Mitäpä minä niillä elimillä enää siinä vaiheessa teen, yhtään mitään. Eikä ne sukulaisetkaan niitä tarvi =) Nyt sitten tapasin miehen jolle on tehty muutamia vuosia sitten elinsiirto joka pelasti hänen henkensä ja tämä vaan vahvisti sitä tunnetta että kyllä toi kortti pitäis olla meillä kaikilla.

Lomakossani on sellainen; mitäs minä enää kuolemani jälkeen hyväkuntoisella sydämellä tai maksalla teen, jos ne voi antaa jollekin uuden elämän; tietysti siinä tilanteessa, että olen ensin aivokuollut. Miehellenikin olen sanonut, että jos sellainen tilanne tulee, niin tiedät miten toimia.Olemme myös puhuneet siitä, jos joku kolmesta lapsestamme menehtyisi esim. liikenneonnettomuudessa, niin olisimme valmiit auttamaan siinäkin tilanteessa jotakuta pientä, joka voisi jatkaa siten omaa elämäänsä.Kaikki tämä perustuu vapaaehtoisuuteen; toiset eivät ikinä voisi kuvitella luovuttavansa omaa tai perheenjäsenensä elintä jollekin tuntemattomalle ja tätäkin näkemystä tulee kunnioittaa.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat