Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä sivuoireita Teroluteista olette saaneet?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun olen huomannut rintojen kipeytymisen kuurien aikana ja menkkakipua. Onko muutkin saaneet ylimääräsiä oireita niistä?

Kommentit (3)

Hei!Alkukuukausina voi olla jotain kipuja ja turvotusta - tietty yksilöllistä.

Yleensä kun kierto tasaantuu ja elimistö tottuu lääkkeeseen, oireet menevät ohi. Mielestäni oireesi ovat normaaleja, älä ole huolissasi.

Yhden neuvon antaisin, jos ovulaatio tapahtuu sinulla myöhemmin kuin normaalisti kp14 ja jos käytät lääkettä kp 15-24, Terolut estää siittiöiden pääsyn kohdun kaulakanavan läpi (kohdun lima muuttuu sellaiseksi) eli on hyvä tietää milloin ovulaatio tapahtuu ja aloittaa Terolutien käyttö muutama päivä ovulaation jälkeen. Kirjoitan n.22 vuoden Terolutien käytön kokemuksella sekundäärisesti lapsettomana.

Tuohan kiva juttu, jos noin on, sillä mulla tuo ovis on myöhemmin kuin kp14. Jos siis sattuu edes ovista lainkaan... Nyt tikuttanut, mutta en edes kunnon ovisplussaa ole saanut :(

Mietinkin jo, että pitäisiköhän kokeilla yksi kierto ainakin ilman teroja.

Nyt siis vasta toinen kierto meneillään. No katson mikä tulee tämän kierron pituudeksi.

ja koko päivä on oksettanut tai pikemminkin etonut. Not nice! Liittyykö tämä Teroihin? Terot käytössä toista kertaa (viimeksi 12/04), enkä edelliseltä kerralta muista mitään oireita. Nyt surkeana mietin, onko tämä tällaista koko 10 päivän kuurin ajan?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat