voiko vauva imutella kyllikseen viidessä minuutissa?!?

Vierailija

vauva siis 3kk vanha ja parina päivänä imenyt n. 5 min. (tosin aika tehokkaan tuntuisesti) ja sen jälkeen alkanut vääntämään ja kääntämään rinnalla eikä enää ota rintaa suuhun. ennen syönnit kesti sentään jotain 15 min. kerrallaan. Pitäs varmaan seurata, lyheneekö syöttövälit; eikös se varmaan merkki että liian vähän tuli tankattua...?

Kommentit (5)

Vauvan imuteho on melkoinen, sen kertoo jo sekin ettei mikään rintapumppu sitä tehoa päihitä. Jos haluat varmistua niin tarkkaile ja kuuntele nielemisääniä ja liikettä.

Äitix2

rinnasta syöttäminen on välillä tajuttoman nopeata, kun vauva alkaa olla siinä iässä (kuten teillä) että imussa on jo poveria. Toki jos syöttövälit lyhenevät, niin saattaahan olla kyse vaikka siitä että on ilmaa mahassa tms. ja siksi lopettaa kesken...

Jos sinusta tuntuu, että lapsi ei välttämättä kasva riittävästi, pyydä päästä ylimääräiselle punnitukselle neuvolaan.Monilla vauvoilla kyllä imu voimistuu ja tekniikka kehittyy juuri tuossa kolmen kuukauden paikkeilla niin, että imuhetket lyhenevät. Silti samaan aikaan alkaa maailma kiinnostaa, joten vauva ei välttämättä jaksa olla kiinnostunut rinnasta riittävän pitkään, kun maailmassa on niin paljon muutakin katseltavaa. Jos teillä on näin, yritä rauhoittaa muutama imetys päivässä hämärään rauhalliseen huoneeseen, jotta lapsesi saisi pidempiä imuhetkiä. Jos hän kasvaa nytkin hyvin, se ei tietenkään ole tarpeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat