Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia Rasavil haalareista. Miten hyvin kestävät kulutusta ja ovatko pientä/suurta vai normaalia kokoa?Kiitos jo etukäteen = )

Kommentit (4)

Koko on naftimpaa kun reimatec, meillä on kummatkin puvut ja reimatec on 116cm ja rasavil 120cm ja samankokoisia ovat.Tuo cordura puku ainakin kestää hyvin ja vettäkin on pitänyt täysin.

ikää on enemmän ja leikit rajuja Condura malli on ehdoton. Rasavil on tosi notkea, ei kankea tönkkö puku, mutta silti todella lämmin. Pitää vettä hyvin ja mitään ei ole rikkoontunut, eli napit, nepit vetoketjut toimii.Mulla on ollut Reima-Tec, Jonatan ja N&N omia haalareita, mutta aina olen jotenkin pettynyt niihin.Mutta ovat kapeampia. Ja hihat on Reimaa lyhyemmät, mutta reiman haalareissa onkin " apinan hihat" - kuten joku kirjoittaja osuvasti jossain ketjussa kirjoitti. Muuten ovat kyllä yhtä

reiluja. Vertasin just Reiman 122 ja Rasavilin 125 ja Rasavil oli HUOMATTAVASTI isompi.

Meidän hoikille lapsille ovat olleet tosi hyviä. Ja kevyt materiaali ja se että kasvun varaa jää yläosaan (jämäkän vyötärökuminauhan ansiosta ja reilun yläosan takia) eikä vaan pitkiin lahkeisiin on kätevää.

Lämmin. Päälliskangas ohutta, mukautuu hyvin vartalon mukaan eli ei tönkkö, joten helppo leikkiä. Kasvunvaraa sai ostaa rauhassa juuri tuon materiaalin mukautuvuuden ansiosta. Eskarivaiheessa pukuun alkoi tulla kulumaa, joten en tiedä menisikö toisella lapsella (vai onko sellaista pukua olemassakaan, mikä ei näyttäisi käytetyltä toisella omistajalla?).Nyt kouluiässä siirryttiin kaksiosaiseen Rasaviliin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat