Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Etsimme vuokra-asuntoa ja vain VVO:sta on kokemusta. Heillä pidimme pesutuvan ilmaisuudesta (mahtava näin vauvaperheelle!), vuokran alhaisuudesta ja saunavuoron edullisuudesta. Ja tietysti se, ettei helpolla tule häätöä pois.Onko Sato aika samantyyppinen?

Sivut

Kommentit (33)

sillä asumme nyt yksityisellä, neliöitä vähemmän ja kalliimpi. Niin ja häätökin tuli, kun myy asuntonsa. Asumisturvaa kaipaan, ettei tarvi lähteä heti, kun omistaja niin haluaa. Muutimme tähän VVO:n asunnosta ja oli suuri virhe.Mitähän/missähän ne Hgin kaupungin kivat rivarit ovat? Kertokaa ihmeessä! Kiinnostaa, koska en ole kaupungin asuntoa hakenut (vielä ainakaan) juuri sen takia, kun mulla on mielikuva, että naapureissa olisi suurimmaksi osaksi sitten ongelmallisia. Lapsiperheenä en sitä toivo.

Seiskaseiska:

Lainaus:
Mitähän/missähän ne Hgin kaupungin kivat rivarit ovat? Kertokaa ihmeessä! Kiinnostaa, koska en ole kaupungin asuntoa hakenut (vielä ainakaan) juuri sen takia, kun mulla on mielikuva, että naapureissa olisi suurimmaksi osaksi sitten ongelmallisia. Lapsiperheenä en sitä toivo.


MUTTA ei niistä juuri kukaan pois muuta ja jonoa niihin on paljon, joten todella vaikea niihin on päästä. Lisäksi kaupungilla on tulorajat ja jos esim. on sopivankokoinen asunto olemassa tuskin kaupungilta mitään saa, ainakaan sitä kivaa rivaria. Jonossa on niin paljon porukkaa. Mutta jos haet niin kolmioita kuulemma vapautuu eniten, eli jos sen kokoinen sopii teille niin voi jotakin mahiksia olla. No taidan olla vähän katkera kun me ei saatu sitä rivaria, vaikka asuttiin jo kaupungin asunnossa ja haettiin vaihtoa :(

Aiheen aloittajalla juuri kolmio hakusassa.. Enemmän tietoa Hgin kaupungin asunnoista? Mitkä alueet kivoja perheellisille? Nimim. Ei mitään tietoa

kohtuu vuokra, omat saunat, ja ilmaiset pesutuvat! Ja kun kerran on saton asuntoon muuttanut saa todella helposti ja nopeasti sato-asunnon tarpeen mukaan mistä vain!VVO:sta ei kokemusta, mutta en kyllä mitään kovin hyvää koskaan kuullut.


Siistit ja hiljaiset naapurit, ilmainen ja hyvä pesutupa, autopaikan ja saunavuoron sai heti, vuokra kohtuullinen, merinäköala :) sekä MUUTTOETU eli se, että sai kaikki remonttitarvikkeet ilmaiseksi ja itse valittuna (maalit, tapetit, ovipielimaalit, boordit jne...)Täällä Helsingissä ei kyllä tahdo kaupungilta saada asuntoa, ainakaan sellaista, missä ei olisi sosiaalisia ongelmia. Toki poikkeuksia on, esim. kaupungilla joitain pieniä kivoja rivariyhtiöitä perheille.Olemme olleet 10 vapailla markkinoilla vietetyn vuokralaisvuoden jälkeen tosi tyytyväisiä VVO:lla asumiseen.

ja 1.9.2005 saimme VVO;lta karkukirjeen jossa meiltä laskutetaan 400¿ asunnon uudelleen maalaamisesta!!! Siis 7 kuukautta asuimme jo muualla ja sitten tulee tuo! Nyt ollaan menossa asiasta oikeuteen,sillä en todellakaan ala heille mitääm maksamaan!

En suosittele VVO;ta

Meillä on ainakin kiva kämppä VVO:lta eikä ole edes kovin korkee vuokra. Pihapiiri on rauhallinen, naapurit mukavia ja se ilmainen pesutupa. Ja kämppäkin on hyvässä kunnossa vaikka edelliset asukkaat asuivat tässä 7 vuotta. Kaikki muukin toimii moitteettomasti!

Eihän maalamista voida laskustaa ihme touhua?? Sehän vvo on muuttoetu ilmeisti vain uudelle tulokkaalle ja etu laskutetaan edelliseltä vuokralaiselta kiva ETU!!

Olen asunut Vvo,lla 9 vuotta ja kokemus on ollut että vuokria nostetaan ja lämmöissä pihistetään ja veden tulo säädetään niin pienelle että sitä tuleekun pikkupojan pissi käy siinä nyt sitten suihkussa ja se on säästöä;( Remontit sovitaan aina vuodelle ja niitä ei koskaan sitten saada näin vvolla ,haenkin kaupungin asuntoa ;)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat