VVO:lle vai Satolle vuokralle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Etsimme vuokra-asuntoa ja vain VVO:sta on kokemusta. Heillä pidimme pesutuvan ilmaisuudesta (mahtava näin vauvaperheelle!), vuokran alhaisuudesta ja saunavuoron edullisuudesta. Ja tietysti se, ettei helpolla tule häätöä pois.Onko Sato aika samantyyppinen?

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

sillä asumme nyt yksityisellä, neliöitä vähemmän ja kalliimpi. Niin ja häätökin tuli, kun myy asuntonsa. Asumisturvaa kaipaan, ettei tarvi lähteä heti, kun omistaja niin haluaa. Muutimme tähän VVO:n asunnosta ja oli suuri virhe.Mitähän/missähän ne Hgin kaupungin kivat rivarit ovat? Kertokaa ihmeessä! Kiinnostaa, koska en ole kaupungin asuntoa hakenut (vielä ainakaan) juuri sen takia, kun mulla on mielikuva, että naapureissa olisi suurimmaksi osaksi sitten ongelmallisia. Lapsiperheenä en sitä toivo.

Vierailija

Seiskaseiska:

Lainaus:
Mitähän/missähän ne Hgin kaupungin kivat rivarit ovat? Kertokaa ihmeessä! Kiinnostaa, koska en ole kaupungin asuntoa hakenut (vielä ainakaan) juuri sen takia, kun mulla on mielikuva, että naapureissa olisi suurimmaksi osaksi sitten ongelmallisia. Lapsiperheenä en sitä toivo.


MUTTA ei niistä juuri kukaan pois muuta ja jonoa niihin on paljon, joten todella vaikea niihin on päästä. Lisäksi kaupungilla on tulorajat ja jos esim. on sopivankokoinen asunto olemassa tuskin kaupungilta mitään saa, ainakaan sitä kivaa rivaria. Jonossa on niin paljon porukkaa. Mutta jos haet niin kolmioita kuulemma vapautuu eniten, eli jos sen kokoinen sopii teille niin voi jotakin mahiksia olla. No taidan olla vähän katkera kun me ei saatu sitä rivaria, vaikka asuttiin jo kaupungin asunnossa ja haettiin vaihtoa :(

Vierailija

T: onnellinen joka sai vaihdettua VVO;n asunnon tavalliseen kaupungin asuntoon (halvempaa ja tasokkaampaa asumista nykyään nautiskellen..)

Vierailija

Aiheen aloittajalla juuri kolmio hakusassa.. Enemmän tietoa Hgin kaupungin asunnoista? Mitkä alueet kivoja perheellisille? Nimim. Ei mitään tietoa

Vierailija

kohtuu vuokra, omat saunat, ja ilmaiset pesutuvat! Ja kun kerran on saton asuntoon muuttanut saa todella helposti ja nopeasti sato-asunnon tarpeen mukaan mistä vain!VVO:sta ei kokemusta, mutta en kyllä mitään kovin hyvää koskaan kuullut.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat