Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

elikkäs olisin kysellyt vauvojen liikkeistä,joko liikettä tuntuu ja millä viikoilla alkoi tuntumaan?

huomasin eilen ekat kunnolliset potkut=)=)=)=)=)=)

viikon verran on tuntunut muljuttelua ja kuplintaa mutta nyt tuntunu jo muutama potku!!on se vaan niin ihanaa=)!ekassa en tuntenu viel näillä viikoilla..tai ehkä tunsin mutten ollut varma,nyt olen=)

keskiviikkona saatiin taas ihailla pientä ultrassa kun käytiin terkkarin iltapäivystyksessä selkäkipujen takia..katsoivat että pienellä on kaikki hyvin...ja olihan sillä,paino arvio oli silloin 115g=)kuulemma komean kokoinen viikkoihin nähden=)niin pikkuriikkinen...hjo+rakas 15+4

Kommentit (3)

hyvinkin jo. Ajoittain on kohtu jalkaa ja kättä täynnä ja muljahtelukin on melkoista. Tuntuu kun tämä mekkalointi olisi yht' äkkiä viikonlopun aikana alkanut. Kuplintaa tunsin vaan aikaisemmin. Enpä varmaan vaan aiemmin osannut yhdistää. Mutta kylläpä onkin sitten ihanaa päivittäin todeta vatsassa todella olevan elämää. Raskausviikkoja siis 17+1.

Heips, nyt on meneillään reilu 18 rv ja hurjasti vilskettä masussa!:) Ensimmäiset " kuplinnat" ilmaantuivat vajaa 16 rv mutta pidin niitä kyllä enemmänkin suoliston mourintana.. Sitten rv16+4 teinoilla tunsin selvästi pieniä kuplinta sarjoja istuma- asennossa ollessani, tuolloinne ei vielä makuu tai seisoma asennossa tuntuneet. Hieman reilu 17rv liikeet selvästi makuu ja seisoma- asennossakin havaittavissa ja nyt tänään kun reilu 18 rv tunsin ekaa kertaa kun pikkuinen jymäytti kunnolla niin että tuntui kädellekin! Ihanalta tuntui!:) Olin hieman yllättynyt kun näinkin pian tunsin vaavin liikkeet kun terkkari meinasi että ensisynnyttäjä alkaa havaitsemaan liikehdintää vasta 20 rv paikkeilla.

Potkuja ei varsinaisesti vielä ole tuntunut vaan enemmänkin se, kun vaavi kääntää totaalisesti suuntaa mahassa. Odotan potkujen tuntuvaksi parin viikon päähän. Nyt 13+2. Esikoisesta tuntui ekat potkut 16+2 ja siitä eteenpäin päivittäin. Istukka taas takaseinämässä, mikä auttanee asiaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat